2777
2789
عنوان

سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما امسال بردین؟  چه سوالاتی پرسیدن؟

امسال نه پارسال  الان پسرم  کلاس اوله   سوالا  را نمیدونم  ولی پسرم میگفت یه بازی میکنن  توپ باید پرت کنیم  رنگ ها را میپرسن  دیگه دقیقش را نمیدونم  

💖عشقم خانواده ام💖
خانوما برای بینایی سنجیش ی چشم پسرم شماره اخری ک Eرو ندید ریز ریز بود گف ببر چشم پزشکی معاینه کنن&nb ...

ببری هم اون اخریو عینک نمیده. با دستگاه نگاه میکنه ضعیفی و استیگمات داشته باشه میده عینک 

چشم به راه...
من که بردم اصلا اجازه ندادند با بچه بریم داخل تو حیاط منتظر شدیم

یعنی بعد که نوبت تست بچتون شد فقط بچتون رو صدا کردن بره بالا؟

فقط یه همراه میشه با بچه باشه؟ یعنی من و پدرش با هم نمیتونیم ببریمش؟

یعنی بعد که نوبت تست بچتون شد فقط بچتون رو صدا کردن بره بالا؟ فقط یه همراه میشه با بچه باشه؟ یعنی م ...

بعضی جاها میزارن هردوشون بستگی به پایگاه داره فقط قسمت آمادگی تحصیلی بچه تنها تو اتاق میره اکثرا با مادر یا پدر

یعنی بعد که نوبت تست بچتون شد فقط بچتون رو صدا کردن بره بالا؟ فقط یه همراه میشه با بچه باشه؟ یعنی م ...

فقط یه دقیقه با دخترم رفتم داخل  شناسنامه هارو دادم چندتا سوال جواب دادم به دخترم گفت یه شعر بخون بعدش دیگه گفتن شما تو حیاط باشید وقتی هم که تمام شد یه برگه بهمون دادن که ببریم پزشک خانواده مهر کنن

نه پارسال نرفته، امسال باید بره، شما سوالا رو میدونین؟

دختر منم امسال میره اول،ولی وارسال سنجش رفت دیگه امسال گفتن نیاز نیست بره،

در مورد رنگها سوال میپرسن

در مورد ایام هفته

در مورد فصل ها

بند کفش رو میگن ببنده

تایم شبانه روز رو میگن بگو ،صب،ظهر ،شب

یه پیرهن نشون میدن میگن این مشکلش چیه،مثلا دکمه جابه جا میبندن،یا استین نداره 

اجزای صورت رو میپرسن

رابطه ها مث عمه،عمو ،خاله و دایی رو حتما میپرسن

اینارو باهاش کار کن

گوگل هم سرچ کنی سوالات رو میاره،

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

دختر منم امسال میره اول،ولی وارسال سنجش رفت دیگه امسال گفتن نیاز نیست بره، در مورد رنگها سوال میپرس ...

که مثلا یعنی عمه تو چه نسبتی با بابت داره؟ بگه خواهر بابامه یعنی؟

و یه سوال، بستن بند کفش یا دکمه اینجوریه که براش کفش بندی یا لباس دکمه دار میارن میگن ببنده؟

یعنی اگه کفش بچه چسبی باشه ازش نمیخوان بستن بند کفش رو؟