2777
2789
عنوان

بیاید یک لحظه

70 بازدید | 14 پست

سلام .

میخواستم یک نظر سنجی ای بکنم.

ببینید اینکه پوشش کلام قرآنه کاری نداریم و اصلا هم با نظام کاری نداریم. 

مسلمون که هستیم ؟ یا نه (آریایی چی‌هستیم؟ )

تو تخت جمشید اش رفتیم همه چادر نیست ولی لخت آم نیستند پوشش مناسب دارند.

کسی که میای افتخار میکنی میگی من نیم تنه میپوشم 

نمیگی وقتی یک پسر جوون مجرد ببینه چه حالی میشه ؟ 

یا نمیگی از مردایی که میبننت و از سر تا پاتو ملاحظه میگیرن

نمیگی از زندگی هایی که سر همین موضوعات کوچیک خراب شده 

و واقعا متاسفم برای مردای به قول این آدما روشن فکر که غیرت که هیچ روی هرچی بی‌غیرتِ سفید کردن من چادری نیستم مانتو میپوشم تلاش کردم جوری لباس بپوشم جلب توجه نکنم و دل کسی و بلرزانم

اونایی که خودتو لخت ام اگه شرایطش بود می‌کردید به والله خیر نمیبینید

وقتی یک پسر ۱۷دساله با دیدن تو با لباس نیم تنه ات تحریک میشه تا برسه خونه به خودش ده جور میپیچه دیدم که میگم 

عوارضش که هیچ ولی این رو به قطعیت میگم خیر نمیبینی تو زندگیت  خانمی‌که دل مردم و میلرزونی ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی خوب بود، ب اجبار شوهرم چادر میپوشم، واقعا متنت عالی بود، شوهرمم همین نظرو داره برا همین میگه ...

ببنید چادر پوشیدن نیازمند یک فهم درسته من دوستم معتقده این ارثیه مادرش زهراست دلی هست 

حجاب چیز بدی نیست .

ببنید چادر پوشیدن نیازمند یک فهم درسته من دوستم معتقده این ارثیه مادرش زهراست دلی هست  حجاب چی ...

سختمه خیلی بخدا ، بارها دعوامون شده سر همین موضوع

نامرد ترین معلم تو زندگیم تجربه بود، اول امتحان گرفت بعد د
بله و خير نمينويسم . توضيح ميدم كامل . چرا نميخواي قبول كني كه شما مذهبي ها كاري با دين كرديد كه اب ...

بحث ایشون جوونا بودن ،مخصوصا پسرا که فشار بهشون میاد ، یا مردی ک با دیدن ی زن س ک س ی از زن خودش بدش میاد و ی خانواده نابود میشه، ربطی ب اختلاس و پولشویی نداره

سختمه خیلی بخدا ، بارها دعوامون شده سر همین موضوع

خواهرم بهتره ذهینت رو عوض کنی 

ببین همین بس که شوهرت بی‌غیرت نیست دوسِت داره و فقط به عنوان یک وسیله بهت نگاه نمیکنه که وقتی نیازشو برطرف کردی ولت کنه و بهت اهمیت نده  

خودت دیدی امروز چه تایپیک هایی زده بودند .....

چادر خیلی خوبه من مشکل دارم نمیتونم چادرسر کنم مگرنه خیلی دوست دارم اما شدنی نیست 

شاید علت خیانت همـهمین باشه،

ی بار ی مرد متاهل تو اینستا بهم پیشنهاد داد خیلی اصرار داشت ولی قبول نکردم گفت که این چیزا عادی شده الان همه تو رابطه ان، واقعا راس گفت چرا خیانت عادی شده

دلیلش همینه .

اصن از زنش راضی نبود ، گفت ک کوتاهه نمیدونم چجوریه باهاش حال نمیکنم

ولی من دلم برا زنش سوخت بلاکش کردم