2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من يبار درست كردم خيلي سفت بود داداشم  برداشت يكيش پرت كرد خورد تو سرم بازم نشكست 🤣🤣

همرو پرت ميكرد تو خونه انقدر سفت بودن 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

من دو سه روز نخودارو خیس میکنم آبشم تند تند عوض میکنم 

بعد تو میکسر میریزم با تخم گشنیز و نمک و زردچوبه و فلفل سیاه و قرمز و یدونه سیب زمینی پخته حسابی میکس میکنم 

بعضی وقت ها جعفری هم میزنم یکم رنگش ولی تیره میشه 

با قالب تو روغن سرخ میکنم روغنشم زیاد باشه خواستی یکم پوک شه یه کوچولو بهش بکینگ پودر یا سر قاشق جوش شیرین بزن 

تخم گشنیزم حسابی پودر کن

ببخشید سیرم ۵ حبه درشت میزنم با یه پیاز کوچیک رنده شده و آب گرفته

اول نخود رو خیس کن برای چهار نفر ۴۰۰ گرم خوبه یک عدد سیب زمینی خام چهار حبه سیر یک عدد پیاز تخم گشنیز نمک و فلفل و زرد چوبه با هم چرخ کن بعد با قالب یا قاشق از مواد بردار تو روغن داغ غوطه ور باشه سرخ کن بهتره که مواد چرخ شده نیم ساعت بمونه تا مزه اش حسابی در بیاد من این مدلی درست میکنم خیلی خوشمزه میشه گلم 

اولین مرحله خیساندن نخودها می باشد که هر چقدر این زمان بیشتر باشد، در پایان پخت فلافل بهتری خواهید داشت. حداقل زمانی که برای خیساندن نخودها باید اختصاص دهید ۶ ساعت می باشد.

نکته: معمولا در فلافل های بازاری نخود را بین ۲۴ تا ۷۲ ساعت می خیسانند تا کاملا نرم شود.

راستي تو فروشگاه فلافل فريز شده هست ميتوني بگيري 

نيمه امادس فقط يه كوچولو سرخ كردن ميخواد 

مثل فلافل بيرون خيليم خوشمزس 

لطفا يه صلوات برام بفرستين مشكلم حل بشه 💔

خیساندن نخودها علاوه بر اینکه باعث می شود نخودها نرم شوند، کمک می کند که نفخ شان نیز برطرف شود. آماده کردن مایه فلافل خیلی راحت است فقط کافیست پس از اینکه نخود به خوبی خیسانده شد آنرا به همراه دیگر مواد میکس کنیم.

برای این منظور نخود خیسانده شده را به همراه جعفری ، سیر ، پیاز ، پودر تخم گشنیز ، سیب زمینی و زیره داخل میکسر یا چرخ گوشت بریزید تا مایه فلافل به صورت یکدست میکس شود. اضافه کردن جعفری به فلافل اختیاری است.

من دو سه روز نخودارو خیس میکنم آبشم تند تند عوض میکنم  بعد تو میکسر میریزم با تخم گشنیز و نمک ...

عزیزم یک بار با سیب زمینی خام درست کن خیلی عالی میشه ترد ترد میشه سیب زمینه پخته یکم خمیری شکل میشه وسطش

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792