سلام دوستان اولین تاپیکم هست دیدم اینجا خیلی راجبش سوال میشه گفتم تجربمو بزارم براتون من دیروز انجام دادم و تا الان ک همه چی خوب بوده اگه سوالی دارید درباره این عمل بپرسید
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعدش دوتا آمپول بیحسی برام تزریق شد ک من بخاطر پماد زایلاپی اصلا دردش رو حس نکردم .. و چند دقیقه بعد هم دکتر کارش رو شروع کرد ک من اصلا تموم اون نیمساعت هیچی از عمل رو متوجه نشدم و همچیزم تا حدودی میدیدم و قبل از شروع هم کامل با بتادین اون ناحیه رو ضدعفونی کرد دکتر ..
بعد از نیمساعت عمل تموم شد و مال من چون با لیزر بود گفت خونریزی زیادی نداره فقط دوتا بخیه سمت راست برام زد بعدش هم روی گاز دوتا پماد قاطی کرد و با گاز استریل گزاشت روش
از دیروز ک اومدم خونه اصلا درد و سوزش آنچنانی نداشتم فقط زمانی ک بی حسیم داشت میرفت ی سوزشی حس کردم ک اونم قابل تحمل بود و برام شیاف داده استفاده میکنم