2777
2789
عنوان

تجربه من از لابیا پلاستی

427 بازدید | 29 پست

سلام دوستان اولین تاپیکم هست دیدم اینجا خیلی راجبش سوال میشه گفتم تجربمو بزارم براتون من دیروز انجام دادم و تا الان ک همه چی خوب بوده اگه سوالی دارید درباره این عمل بپرسید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه من مجردم و شاغل هستم از محل کارم چهار روز مرخصی گرفتم

یکسال بود ک نوبت گرفته بودم و از ترس نمی‌رفتم تا اینکه بلاخره با خودم کلنجار رفتم و انجامش دادم

وقتی رسیدم مطب پماد بی‌حسی برام زد حدود ۴۰ دقیقه نشستم ...و استرس داشتم بخصوص برای بی‌حسی

بعدش دوتا آمپول بی‌حسی برام تزریق شد ک من بخاطر پماد زایلاپی اصلا دردش رو حس نکردم .. و چند دقیقه بعد هم دکتر کارش رو شروع کرد ک من اصلا تموم اون نیم‌ساعت هیچی از عمل رو متوجه نشدم و همچیزم تا حدودی میدیدم و قبل از شروع هم کامل با بتادین اون ناحیه رو ضدعفونی کرد دکتر ..

بعد از نیم‌ساعت عمل تموم شد و مال من چون با لیزر بود گفت خونریزی زیادی نداره فقط دوتا بخیه سمت راست برام زد بعدش هم روی گاز دوتا پماد قاطی کرد و با گاز استریل گزاشت روش 

از دیروز ک  اومدم خونه اصلا درد و سوزش آنچنانی نداشتم فقط زمانی ک بی‌ حسیم داشت میرفت ی سوزشی حس کردم ک اونم قابل تحمل بود و برام شیاف داده استفاده میکنم 

درد زیادی داره؟  هزینه اش؟

مآل من درد نداشت و با لیزر انجام دادم البته زیاد هم بزرگ نبود هزینش هم چون از پارسال نوبت گرفته بودم طبق تعرفه پارسال گرفت

عزیزم برای در میون گذاشتن تجربون حداقل باید سه هفته گذشته باشه.❤

بله گفتن شکل نهایی بعد سه هفته .اما خب از لحاظ درد و سوزش خواستم بگم مال من خیلی راحت بود و همچی بستگی ب انتخاب جایی ک میرید داره