بچه ها من مدت ها پسرم خونه مادزشوهرم میره تازه فهمیدم وقتی میرفته پسرمو کتک میزده حتی میخاسته خفه اش کنه جای انگشتاش و زخماش روی صوزتشه خودش امروز بهم گفت حتی گفته بوده به مامانت بگی میگم ممد قلی بیاد ببرت ترسوندش منم زنگ زدم 110 صورت جلسه کرد پسره 18 سالش پر شده دو متر قدشه بسیار بیشعور و بیتربیت حالا میخام ببینم اگر شوهرم بگه ادامه نده شکایت رو ممکنه حرف من تنهایی قبول نشه کسی که وکالت بلده بگه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
چی شد الان کی بچه رو میزده پسر ۱۸ ساله یا مادرشوهر چرا بخواد بچه رو خفه کنه یا بزنه مگ میشه بچه نیاد بگه یا کلا میترسه دیگه اونجا نمیره وای چجوری متوجه نشدی
بچتم جایی میره برو مواظبش باش کتک نخوره اسیبی نبینه هیچ گاه تنهاش نزار
خدایا مواظب زندگیم باش مامان سه پسر شیطون دوست داشتنی 🥰🥰 دوستان پدرم یک ماهه آسمانی شدن اگ میشه براش صلوات بفرستید وفاتحه بخونید 😭