2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه هاتون رو لباس پوشیده بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 100 پست
باورم نمیشه کسی دخترشو بی لباس زیر ببره بیرون خواهشا دست از این خزعبلات بردارین

چرا باورت نمیشه  من توفامیل شوهرم دیدم دختر ۴ سالشو بدون لباس زیر میبره بیرون  مثلا شلوار پاش میکنه بدون لباس زیر

چون خیلی لاغره کمر شلوارش براش بزرگه  شلوارش هی یکم میاد پایین هی با دست میکشه بالا معلومه لباس زیر نداره

خدا جونم  بچه هامو به خودت میسپارم مراقبشون باش

اصلا کاری به اون عنترا که بهش نگاه میکردن ندارم، خدایی یه مادر چجور دلش میاد یه پسر 15،16 ساله که تازه سیبیلاش سبز شدن به اندام دخترش نگاه کنه

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ساده انگاریه اگه اینجور فکر کنیم  تجاوزها به کودکان از این مرحله ها شروع میشه

دقیقا درسته

بچه های الان خیلی چیزا رو زودتر از زمان قدیم می‌فهمن و اگه این مدلی لباس پوشیدن رو بهشون یاد بدیم چون به این سبک عادت میکنن همیشه در جامعه مورد نگاه هرزه و تیکه و آزار و اذیت هستن

ربطی هم به فرهنگ نداره و چشم هیشکی رو هم نمیشه بست پس لباس و شخصیت پوشیدن رو از الان باید یاد بدیم به بچه هامون

شما راست میگی ولی با متنت به فکر فرو رفتم پدرومادر این لاشی هایی که به بچه زیر ۱۰ سال با لذت نگاه میکنن چه نون حرومی به بچه هاشون دادن که اینطوری بار اومدن؟ ایا پدرومادر هم مثل بچه بی شرف و بی بوته ان؟ 

خواهشا مادرهایی که پسر دارن عذاب قبر و بی ابرویی برای خودشون نخرن و پسراشون و بی شرف و لاشی بار نیارن

دیبی جان من پگاهم ؛ اگر با کاربری دیگه هستی پیام بده دلم برات تنگ شده):
۱. موافق هستم که باید لباس مناسب در هر مکانی باید پوشیده بشه . ۲. بهتر نیست به والدین بگیم پسراشونو ...

عزیزم پسرا تو این سن نگاه میکنن، هر چقدر هم آموزش دیده باشن، دست خودشون نیست و تازه بالغ شدن، مخصوصا وقتی یه گروه باشن. 

جهان خیلی زیبا میشد اگه ما خانم ها هوای همو داشتیم.. مادرشوهرجان ،عروس جان,جاری جان، خواهرشوهرجان، ما همه زن هستیم ، از سختی هایی که هممون میکشیم خبر داریم، لااقل به همدیگه رحم کنیم..
بچه ۸ساله خودش لباس میپوشه شاید مادرش نمی‌دونست بهتربودمیگفتی

درسته پسر منم گاهی وقتا تو لباس پوشیدن عجله میکنه ولباس زیرشو زیر شلوار نمیپوشه😶😶😶

بعد مجبور میشه شلوارشو دربیاره، پشت ورو کنه(چون طوری درمیاره که زیرو رو مبشه) لباس زیر بپوشه وبعدش شلوار😂😂😂اینقدر هم غرغر میکنه

البته5 سالشه

اصلا کاری به اون عنترا که بهش نگاه میکردن ندارم، خدایی یه مادر چجور دلش میاد یه پسر 15،16 ساله که تا ...

عنترارو خوب اومدی😃😃😃.فکر کن اونا هم تو سن بلوغ،،

وای ذهنم جاهای بد رفت😖😖😖😖😖😖

عشق مختص حسین ابن علی ست🌺🌺🌺🌺