2777
2789
عنوان

تو رو خدا بچه هاتون رو لباس پوشیده بپوشین

| مشاهده متن کامل بحث + 1362 بازدید | 100 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا

تازه خیلی این بچه ها مورد تجاوز فامیل و دوست اشنا قرار میگیرن بعد چون تشخیص خوب و بد نمیدونن ممکنه به بزرگتراهم چیزی نگن  کلی دستمالی بشن بعدا ولی عواقب داره

منم دختر دارم چهارسالشه به این فک میکنم یه ادم میریضی بخاد زل بزنه به باسن یا پاهای بچم خیلی ناراحت میشم

خیلی نمیپوشونمش ولی جوریکه که تابلو نیست

باورم نمیشه کسی دخترشو بی لباس زیر ببره بیرون خواهشا دست از این خزعبلات بردارین

بعضیا هستن

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠

متاسفانه افراد مریض در جامعه زیاد هستند،ممکنه خدایی نکرده کمین کنند بلایی سر بچه ها بیارن

من خودم جاریم تا مدتها لباس زیر پای دختراش نمیکرد،واقعا بعضی ها اینکارو میکنن

اِنّي ما خَلَقْتُ سَمآءً مَبْنِيَّةً، وَلا اَرْضاً مَدْحِيَّةً، وَلا قَمَراً مُنيراً، وَلا شَمْساً مُضِيئَةً، وَلا فَلَكاً يَدُورُ، وَلا بَحْراً يَجْري، وَلا فُلْكاً يَسْري، اِلاّ في مَحَبَّةِ هؤُلاءِ الْخَمْسَةِ الَّذينَ هُمْ تَحْتَ الْكِسآءِ

۱. موافق هستم که باید لباس مناسب در هر مکانی باید پوشیده بشه .

۲. بهتر نیست به والدین بگیم پسراشونو درست تربیت کنن ؟ متاسفانه هر کس دختر داره میگیم رعایت کنه ولی کسی که پسر داره ....