2777
2789
عنوان

ترمیم معدلیا 🐞

80 بازدید | 14 پست

تو سایت مای مدیو ثبت نام کردین؟

چند وقت بعد براتون اس ام اس اومد

برای من نوشته : ادامه فرایند از طریق پیامک اطلاع رسانی می شود.

دیروز این موقع ثبت نام کردم ولی اس ام اسی نیومده

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

منم ثبت نام کردم.

تنها پیامکی اومده برای من اینه از سمت مای مدیو

داوطلب گرامی کنکور؛
با توجه به ثبت نام شما در سامانه بعنوان فارغ التحصیل؛
لطفا هرچه سریعتر جهت انتخاب دروس مورد نظر، به مدرسه داوطلب آزاد انتخاب شده، مراجعه فرمایید.
وزارت آموزش و پرورش

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)
منم ثبت نام کردم. تنها پیامکی اومده برای من اینه از سمت مای مدیو داوطلب گرامی کنکور؛ با توجه به ثب ...

برای من این نیومده هنوز 

تقریبا چند روز بعدش اومد؟ 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک هفته پیش ثبت نام کردم.

تازه امروز پیامکش اومده برات ؟

منم ثبت نام کردم. تنها پیامکی اومده برای من اینه از سمت مای مدیو داوطلب گرامی کنکور؛ با توجه به ثب ...

اگر برای انتخاب درس نریم ترمیم انجام نمیشه درسته؟ 

میتونیم برای سال بعد شرکت کنیم مشکلی پیش نمیاد؟ 

ببخشید یه سوال دارم.راسته میگن فقط یک بارمیتونی برای ترمیم معدل اقدام کنی؟منظورم اینه انگارمن فارسی رو امتحان دادم و خراب کردم تو ترمیم و دیگه نمیتونم دوباره ترمیم کنم؟

واینکه میشه توسالهای مختلف کتابهای مختلفوترمیم کرد؟یاهمه ددسایی که میخواییم بایدتویه بازه زمانی باشه؟

میشه برای شادی روح پدرم و سلامتی مادرم یه صلوات مهمونم کنی.....ممنون....
اگر برای انتخاب درس نریم ترمیم انجام نمیشه درسته؟  میتونیم برای سال بعد شرکت کنیم مشکلی پیش نم ...

نه دیگه باید بری انتخاب واحد کنی اگر انتخاب واحد نکنی ثبت نامت ناقصه و برای سال بعد میتونی اقدام کنی.

ببخشید یه سوال دارم.راسته میگن فقط یک بارمیتونی برای ترمیم معدل اقدام کنی؟منظورم اینه انگارمن فارسی ...

فقط ی بار میتونی ترمیم کنی ولی تو فواصل مختلف

البته اگه واسه کنکور امسال میخای باید خرداد امتحانو بدی دیگه 

ولی اگه واسخ سالای بعدی میخای فرق نمیکنه کی بدی 

تا قبل کنکور باید داده باشی امتحانو

نه این پیام ۲ روز پیش اومد

اها من تازه دیروز ثبت نام کردم هنوز کد نیومده سر همین یکم نگران شدم نکنه ثبت نام نشدم

نه دیگه باید بری انتخاب واحد کنی اگر انتخاب واحد نکنی ثبت نامت ناقصه و برای سال بعد میتونی اقدام کنی ...

برادرم برام انجام داده فکر میکرد میرم اما نمیخوام ترمیم کنم خیلی بخاطرش استرس داشتم 

ممنون ازتون

برادرم برام انجام داده فکر میکرد میرم اما نمیخوام ترمیم کنم خیلی بخاطرش استرس داشتم  ممن ...

تا کد سوابق تحصیلی هم ندی به مدرسه بزرگسال هیچ کاری نمیکنن.

خواهش میکنم

برامن پیامک نیومد

منم نیومده هنوز