2777
2789
عنوان

ماهی قزل رو چه طوری درست کنم خوشمزه بشه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 444 بازدید | 29 پست

من نمک زعفرون فلفل سیاه پودر سیر میزنم بعد پیاز خلالی میریزم و یه کم آبلیمو سلفون میکشم چندساعت میزارم یخچال 

بعد داخل آرد زردچوبه و پودر سیر میریزم ماهی رو میغلطونم داخل آرد و سرخ میکنم این روش خیلی طرفدار داره اگه خاستی امتحان کن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با پیاز و زنجبیل و فلفل و آبلیمو بذار مزه دار بشه چند ساعت 

بعد آرد و فلفل و زنجبیل بریز تو اون بغلطون ماهی رو و تو روغن داغ سرخ کن 

پیاز داغ اگه دوست داری اونارو هم سرخ کن کنارش 

اتفاقا منم الان مزه دار کردم واسه شب.. آبلیمو..نمک..فلفل..زعفران..پیاز..سبزی معطر شامل شوید خشک و ت ...

منم اینجوری میخابونم بدون سبزی

خوشمزه میشه سبزی بزنم؟؟؟؟؟

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺

اول با نمک و پیاز آبلیمو تازه زعفرون چند ساعت از شب قبل مزه دار کن 

بعد آرد سفید نمک زرد چوبه فلفل و ادویه مخصوص ماهی بزن مخلوط کن ماهی هارو تو این ارد که ادویه زدی بغلتون تو روغن داغ سرخ کن 

نوش جان

سلام رفیق.من خوب میشورم میزارم ابش بره.بد پیاز سیر نمک فلفل میزنم میزارمش تو پلاستیک یه ساعتی نیم ساعتی بمونه.بد ما کبابش میکنیم وقتی هم میخوا کبابش کنم زعفران میریزم روش

مادری هستم ازتبارلرستان😍خداوندلایقم دونست بهم یه همسرمهربون دوتافرشته پاک داد❤️توی خونمون هوا خوبه چون تو هوامونوداری#الله🙏کاربری قبلیم الکی الکی تعلیق شد هرکاری هم کردم باز نشد😭😭😭خیلی بی رحمیه من هیچ کاری بحثی حرفی نزده بودم.

ماهی نمک و آبلیمو یا آبغوره بزن 

آرد گندم یا زردچوبه فلفل سیاه و قرمز پودر سیر آویشن مخلوط کن 

بعد ماهی به آرد بزن و تموم بده تا آرد اضافه نچسبیده باش بهش 

روغن داغ شد سرخ کن 

این راحتترین راه و خوشمزه اس

ما ک جنوبیم ماهی رو فقط نمک میزنیم یکی دو ساعت بعد آرد و زردچوبه و فلفل سیاه رو قاطی میکنیم ماهی رو میغلطونیم بعد تو روغن داغ سرخ خشک میکنیم با برنج سفید یا شویدی.. 

البته تا حالا قزل نخوردم نمیدونم طعمشو

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
منم اینجوری میخابونم بدون سبزی خوشمزه میشه سبزی بزنم؟؟؟؟؟

من که میزنم واقعا خیلی خوش مزه و خوش عطر میشه...یکبار درست کنین شاید خوشتون اومد

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت
من که میزنم واقعا خیلی خوش مزه و خوش عطر میشه...یکبار درست کنین شاید خوشتون اومد

ممنون گلی😘

خدایا،قسمت وحکمتت رو بذار برای اونایی که میفهمن.. برای منِ نفهم معجزه کن🌱 مرسی ..بوث بعت☹♥️ خدا یااا شکرت تا ته دنیا شکرت💜💜 شکرت بخاطر معجزه قشنگت❤❤ خودت برام حفظش کن😍🥰 لطفا برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کن🌺