2777
2789

میخوام با شوید پلو درست کنم اما ماهی خوب مزه دار بشه که طعم بگیره هر وقت درست میکنم قزل اون طور که دوس دارم خوشمزه نمیشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با نمک فلفل زردچوبه ابلیمو و زعفرون مزده دار کن چندساعت بمونه

بعد بزن تو ارد سفید و تو روغن داغ سرخ کن

فقط 1 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابغض لبخند بزن   بگذار شیطان سجده کند به عظمت غروری که هرگز نشکست   

من ادویه با زعفران و ابلیمو زیاد میزنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

وقتی شستی بزازکاملا خشک بشه با ی دستمال نمشو‌بگیر 

بعد یکم اب نارنج بربر روش بزار یکم بمونه  بعد زعفرون بمال بهش بعدنمک و فلفل سیاه پودرسیر پودرپیاز و پابریکابزن بهش  بعدم از سمت گوشتش بزارتو روغن داغ  سرخ بشه

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

نمک بزن . زنجبیل بزن . اب لیمو بزن . یه پیاز حلقه کن بدار حسابی بمونه چند بار زیر و رو کن 

بعدم سرخش کن 

قزل خیلی خوشمزه س 

اگر تازه باشه که عالیه

من گاهی فقط نمک میزنم سرخ میکنم یا کباب . عالی میشه

با نمک، زردچوبه و فلفل سیاه مزه دار کن بعد از یکی دو ساعت با آردی که کمی فلفل قرمز و پودر سیر و زردچوبه زدی آردمالی کن و بعد سرخ کن.... 

بخاطرِ اینکه مطمئن باشی خوشمزه میشه باید بگم من از طرف مادری شمالی و از طرف پدری جنوبی هستم و از هردو طرف حسابی ماهی دوست و ماهی خور... 

نوش جونتون