2777
2789

سلام به همه ی خانم های ساکن شرق تهران 

برای دوستانی که از این تاپیک برای تعیین وقت تماس بگیرن روی قیمت های زیر ۱۵ درصد تخفیف میگیرن

کاشت ناخن دست ۲۵۰ 

ترمیم ناخن دست ۱۱۵

کاور ناخن دست ۲۰۰

ترمیم کاور دست ۹۵

ژلیش روی کاشت دست و پا ۸۰

ژلیش ناخن طبیعی دست ۱۱۰

ژلیش ناخن طبیعی پا ۱۰۰ 

کاشت کل پا ۱۳۰  ترمیم ۸۰

کاشت دو شصت پا ۸۰   ترمیم ۶۰

لمینت (ژلپالیش روسی )     ۱۸۰  ترمیم لمینت ۱۶۰

مانیکور خیس   ۱۰۰   مانیکور خشک ۷۰ 

پدیکور(vip)  300

(حوضچه سم زدا .کوکتل یا پدیژل .کفسابی و لایه برداری.ماساژ و آبرسانی .پارافین تراپی)

پدیکور بدون پارافین  ۲۲۰ 

پارافین بدون پدیکور ۱۰۰

در سالن برند و لوکس در تهرانپارس.فلکه سوم . خیابان ۱۹۶ غربی.جنب رستوران سینی مسی

ناخنکار بیشرفی که من پیشش رفتم کاشت ژل ۴۵۰ گرفت ازم  

خدا لعنتش کنه

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمتای شما هم بالاس ناخن کار من ژلیش روی ناخن طبیعی 70تومن میگیره بهترین کارم بهم تحویل میده 

مشهده ؟!

وزنِ شروع: ۶۶❗️ هدفِ1️⃣: ۶۳✅️  هدفِ2️⃣: ۵۹✅️  هدفِ3️⃣: 55💜 و در نهایت هدفِ4️⃣: 50💜 شروع؛ 04/02/01🩷 وزنِ فعلی(به تاریخ ۲۵ اردی‌بهشت) : 63🌱 به هدفِ اولم رسیدم⚕️ پرقدرت بریم به سمت هدفِ ۲ 🏃‍♀️وزنِ فعلی(به تاریخ 13 تیرماه04): 59🌱 به هدفِ دومم رسیدم⚕️🔮 پر قدرت تر بریم به سمتِ هدفِ 3🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

ناخنکار بیشرفی که من پیشش رفتم کاشت ژل ۴۵۰ گرفت ازم     خدا لعنتش کنه

عزیزم کاشت ناخن روی چاکراها تاثیر منفی نداره؟ چون احساس میکنم باید همه چی تو حالت طبیعی باشه. شما تو این خط هستین روتون تاثیر نذاشته؟ 

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست