2777
2789
عنوان

مادر شدن یعنی ماهی شدن 😆🐟

365 بازدید | 35 پست

مادرا شما هم همینین؟ 

به من یک ماه اول بعد به دنیا اومدن دخترم خیلی سخت گذشت، هم یذره افسردگی داشتم هم چون بچه ی اول بود هنوز خودمو با شرایط جدید وفق نداده بودم😬.. بعدش اوکی شدم 

ولی الان که چندین ماه از اون زمان گذشته هرچی فکر میکنم یادم نیس چیا به نظرم سخت بود😐خیلی به مغزم فشار آوردم سختی ها یادم رفته. 

اینو از چند نفر شنیدما

انگار خدا میخواد ما یادمون بره نه؟ 

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏

اره منم عذاب کشیدم دو سه ماه اول

کم کم ب زندگی رو اوردم

کباب_کوبیده_باریحان هستم😎.متاسفانه کاربری های پفک نمکی،بیسکوییت ماسالا و چلوکباب کوبیده رو هم از دست دادم😁✌️کی گفته من بی احساسم؟ من هر 1 ساعت احساس گشنگی میکنم! 🤭🤤😂️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم یادم نیست 🤪

🍁🍁🍁و تو رفتی و هنوز سالها هست ک درگوش من آرام آرام  خش خش گام تو تکرار کنان می دهد آزارم....🍂🍂🍂 در خیالات خودم در زیر بارانی که نیست🍂میرسم با تو به خانه از خیابانی که نیست🍂می نشینی روبرویم خستگی در میکنی🍂چای می ریزم برایت توی فنجانی که نیست🍂باز میخندی ک میپرسی که حالت بهتر است؟🍂باز میخندم که خیلی......گرچه میدانی که نیست🍂چشم میدوزم به چشمت می شود آیا کمی🍂دستهایم را بگیری بین دستانی که نیست؟🍂می روی و خانه لبریز از نبودت میشود🍂باز تنها می شوم با یاد مهمانی که نیست🍂رفته ای و بعد تو این کار هرروز من است🍂باور اینکه نباشی کار آسانی که نیست🍁🍁🍁 https://harfeto.timefriend.net/17567192787641

اره دیگه پوستمون کلفت میشه که درد زایمان و سختیای بچه داریو یادمون میره بعدیو میاریم

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

اره  والا تو اتاق عمل ک بودم میگفتم عمرا دیگه بیام اینجا حالا با خودم میگم ۵ سال دیگه یکی هم میارم😂

قسمت بد داستان اینجاست که:                                 ما ن ازدواج رو خواستیم                                            ن جدایی رو💔:)

اره هی اذیت میکنه هی یادت میره 

هی اذیت میکنه هی یادت میره

یهو به خودت میای میبینی اون یه جوون رعنا و برازنده شده و تو انقد بت فشار اومده که به اینجا برسه  له شدی😂😂😂😂😂

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

میگن تو مغز زن ها یه نوع مسکنی ترشح میشه که تا حدودی روی حافظشون تاثیر میذاره تا سختی ها و درد ها رو فراموش کنن و دوباره اقدام کنن برای بچه دار شدن

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

ن عمرن من حاضر نیستم برگردم تا ۳ ماهگی نوزادی 

سر هردوتا بچم اصلن دوس ندارم دیگه نوزاد ببینم 

نوزاد کسیو میبینم همه سختی وخستگی و درد میاد یادم فقط 

وقتی باهاتون بحثم میشه   جوابتو میدم و از تایپک میرم  ریپلای هم باز نمیکنم    پس خودتو ب کشتن نده