2777
2789
عنوان

شما چیجوری لازانیا درست میکنین

134 بازدید | 13 پست

که لایه زیریش و لبه هاش خشک نشه؟خیلی بد میشه مثل استخون. اصلا جوویده نمشه........چیکار کنم که نخواد هر لایه ش پنیر پیتزا بریزم؟

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من رولی درست میکنم

زیاد تو فر نذار بمونه در حدی که پنیرش آب بشه و بعد شعله روشو دوسه دقیقه روشن کن تا پنیرش طلایی شه

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

هم اینکه ورقه های لازانیا رو باید بجوشونی هم سس بشامل بریزی روش

وَطَن جان🖤 خسته ام... پایانِ خوبِ داستانت کو؟                   وطن! لبخندهای مردمِ شیرین زبانت کو؟                                              چه جوانانی! اسماعیل میبینی؟ چه جوانانی! بسیاری شان هنوز صورت عشق را بر سینه نفشرده اند...🖤

باید سس مخصوص روش بریزی مگه درست نمیکنی؟

سس چی همون سس سفید یا بشامل منظورته

گنه کرد در بلخ آهنگری زدند در شوشتر گردن مسگری حکایت منه بد بخت بود.. چقدر دلم سوخت وقتی یه فیلمی دیدم  که یه مردی رو زنده زنده سوزوندن حالم از خودم بد شد که با اینجور آدما هماه باشم خدایا خیلی ازت ممنونم ازت ممنونم که از راهی که توش بودم منو کشیدی بیرون  الان حتی اگه همه هم روسریشونو بردارن من برررررر نمیداررررم  عین عروسک خیمه شب بازی هر چی میگفتن و با دوستام انجام میدادیم.  ......... 
من‌دوس ندارم‌درست‌نمیکنم زیاد اما‌برا اینکه گفتس لبه هاش خشک‌نشه فویل بکش روش

یعنی فویل بکشم دیگه لبه هاش خشک نمیشه ...باید امتحان کنم /....ولی یه سوال دیگه لایه اولش که زیر زیر چیکار کنم اونم خشک میشه

من فقط میخورم ^_^

خسته نباشی   

یعنی فویل بکشم دیگه لبه هاش خشک نمیشه ...باید امتحان کنم /....ولی یه سوال دیگه لایه اولش که زیر زیر ...

ته ظرف رو سس بشامل میزنم ...

زیاد تو فر نزار بمونه تا خشک نشه

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

ممنون  حتما امتحانش میکنم 

زیرش کاغذ روغنی روی ظرف فویل لبه هاشم سس سفید