2777
2789

سلام خانما من با یه پسری از حدود ۲/۵ سال پیش در ارتباط بودم اون موقع درمورد درس کمکم میکرد از دوستای خانوادگی مون بود بعد که دانشگاه قبول شدم گفتش که من از قبل دوست داشتم نگفتم چون نمیخواستم ذهنت بهم بریزه و اینا از اون موقع من باهاش در ارتباطم و حقیقتش بهش علاقمند شدم اونم الان همش میگه که بیام خواستگاری پست بعد ویژگی هاشو میگم و سوالامو میپرسم

من امید دارم به رسیدن روزای خوب😍😍کاربری واگذار شده

علیرضا ۲۹ سالشه و من ۲۰ سالم به نظرتون اختلاف سنی زیاد نیست و اینکه من فکر میکنم سنم کمه تجربتون رو لطفا بهم بگید همچنین با توجه به اینکه من الان دانشجو هستم نمیدونم میتونم هم زندگیمو و هم درسمو مدیریت کنم یا نه سخت میشه به نظرم در مورد علیرضا از لحاظ اخلاق واقعا خوبه خیلی مهربونه دست و دلبازه و خیلی دوسم داره از لحاظ قیافه هم متوسط رو به بالاس ولی الان رزیدنته مغز و اعصابه و خب اینم یه مشکل دیگس خونه اینا نداره الانم درآمد آنچنانی نداره فقط یه ماشین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام 

امروز لغو کاربری میزنم و میرم برای شروع کنکور تا ۲ ماه دیگه که کنکوره 

۴ ساله پشت کنکورم اگه امکانش هست برای موفقیتم ی صلوات بفرستین بخدا خسته م ،دعا کنید کم نیارم ،خیلی قضاوت شدم من 

و یه مشکل بزرگتر اینکه مادرش اصلا راضی نیست و دلش میخواد دختر خواهرش رو واسه علیرضا بگیره و علنا وقتی که بهش گفت کلی مخالفت کرد و از اون موقع رفتار مناسبی با ما نداره ولی علیرضا میگه مهم نیست من راضیش میکنم راضی هم نشه من برام مهم نیست

اگه از اخلاقش مطمئنی خوبه

اختلاف سنیتونم خوبه از اونجایی ک دوتاتون شاغلید به کمک هم خونه میخرید و پس انداز میکنید الان خیلی کم پیش میاد پسری خونه داشته باشه...

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
و یه مشکل بزرگتر اینکه مادرش اصلا راضی نیست و دلش میخواد دختر خواهرش رو واسه علیرضا بگیره و علنا وقت ...

اوه بد شد ک

مادر خیلی میتونه اذیتت کنه

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

هر چی قسمت باشه 

لایکم نکن لطفا😩اگه لایکم کنی خیلی دیونه ای.       🧿❤Married‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ❤️🧿
اوه بد شد ک مادر خیلی میتونه اذیتت کنه

بله دقیقا از وقتی هم فهمیده خیلی رفتارش زشت و بد شده از این خیلی نگرانم با اینکه میگه من برام مهم نیست ولی بازم میترسم بعدا تغییر کنه

به نظرم آینده خوبی میتونه داشته باشه 

اختلاف سنی یه کوچولو زیاد هست ولی طبق چیزایی که گفتی میشه چشم پوشی کرد به شرط اینکه خودت حس کنی اخلاق و خلقیاتش بهت میخوره 

خودتم شرایطت خوبه هم میتونی صبر کنی  و  یا بعد تر ازدواج کنی 

به نظرم چه باهاش ازدواج کنی چه نکنی ضرر نمیکنی