امروز صیح زنگ زدن از مامانم اجازه بگیرن که منو ببرن یه نشون انتخاب کنن ..تازه جلسه دوم میخوان بیان و ما بهشون جواب بدیم ..به نظرتون این منطقیه ..البته گفتن ما رسم داریم جایی دسته خالی نریم ..میترسم میخوان یه کاری کنن ما نتونیم جواب منفی بدیم
نرو تا تصمیم قطعی نشده والا انگار میخوان سریع قضیه رو تموم کنن
هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آنها زندگی کنم...! اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه. فردی بشدت کنجکاو . عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچههام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏
این کارشون برنامه هست برای قرار دادن شما در عمل انجام شده...درستش این هست مادرتون بگه هنوز چیزی مشخص نشده بذارید جواب قطعی رو دخترخانم بدن بعد زحمت انگشتر رو بکشید ...