2777
2789

هنوز سونو نرفتم علائم شدید هم ندارم سرگیجه و بیحالی فقط 

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم تهوع ندارید ؟ سینه درد چی

سینه درد هم دارم یخورده ولی تهوع اصلا

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»
شما دو هفته بیشتر از من هستید سونو نرفتی هنوز ؟

نه هنوز تو چندم بوده تهوع داری ؟ 

نه هنوز تو چندم بوده تهوع داری ؟ 

من نهم فروردین نه تهوع ندارم آزمایش اینا هم نرفتم دوبار تست گرفتم سریع مثبت شد فقط اسیدفولیک میخورم دکترم نرفتم چون علایم ندارم نگرانم پوچ‌باشه

من نهم فروردین نه تهوع ندارم آزمایش اینا هم نرفتم دوبار تست گرفتم سریع مثبت شد فقط اسیدفولیک میخورم ...

نه نگران نباش منم همش توهم میزنم که خارج از رحمیه تا وقتی لکه بینی نداری اصلا نگران نباش

توکانالم ترفندای باحال میگم برات 🌈

ایده غذامو میگم با روش پخت تا فکر نکنی چی بپزی🍱🥘🥗

تجربیاتم توتربیت فرزند👩‍👧‍👦

از پوشک گرفتن

پاسخ ب سوالات شما ❓❓❓

عکسهای ارسالیتونو میزارم تو کانال

بصرف روزمرگی

لینکو نگه دار بعد باز کردن بزن     ایتاس

https://eitaa.com/rozmareham

برای سلامتی بچه هام دعا کنین