2777
2789

چندروز پیش خونریزی شدید داشتم شبش ی تیکه لخته خون بزرگ ازم آمد دیگه خونریزی قطع شد الان بی بی چک مثبت نشون میده کسی نمیدونه سقط نشده یا طبیعیه مثبت نشون بده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند روز از پریودت گذشته  و چند روز خونریزی یا لکه بین داشتی بی بی چکت پرنگه یا کم رنگ

۱۹این برج میشه دوماه از پریودیم میگذره یک روز ولی خیلی شدید بود پررنگ بی بی چک

۱۹این برج میشه دوماه از پریودیم میگذره یک روز ولی خیلی شدید بود پررنگ بی بی چک

چرا نمی ری سونو  شاید خونریزی برای هماتوم یعنی لخته پشت جنین بوده  و مشکلی برای جنین ایجاد نشده باشه

حتما سونو برو

اللهم عجل لولیک الفرج (اللهم صل علی محمد و آل محمد)

چون دهات هستم گفتم اول مطمعن بشم بعد برم سنو

عزیزم تو روستام باشی باید بیای سونو احتمال اینکه هماتوم داری خیلی زیاده بچه اگر سقط بشه با یه روز خونریزی سر و تهش هم نمیاد امروز بیا سونو بده ببین چه خبره

تعلیق شدم باز اومدم
چون دهات هستم گفتم اول مطمعن بشم بعد برم سنو

احتمال اینکه بچه باشه هنوز به نظرم زیاده

حتما برو سونو بده

در هر صورت اگرم سقط باشه یه روز خونریزی  کمه و بقایا مونده احتمالا

البته که ان شاءالله سقط نباشه

باید بری سونو بدی  حتمااااا

میگن کسایی ک پسر باردارن دچار خون ریزی میشن در بارداری ولی باید ب پزشک مراجعه کرد من شنیدم فقط

خون ریزی در حد لکه بینی فکرکنم من خونریزیم خیلی شدید بود رفتم سرویس یهو یه لیوان خون آمد ازم

میگن کسایی ک پسر باردارن دچار خون ریزی میشن در بارداری ولی باید ب پزشک مراجعه کرد من شنیدم فقط

من سر پسرم یه قطره لکه و خونریزی نداشتم واسه دخترم ۴ماه تمام استراحت بودم از دست لکه و خونریزی

تعلیق شدم باز اومدم