2777
2789
عنوان

رسیدن به کسی که دوستش داری

437 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها

اینجا کسی هست که به عشقش رسیده باشه؟

من واقعا عاشق شوهرم بودم و هستم و من اول پیشنهاد دادم که برای باهم بودن اما اولش همسرم مخالفت کرد و گفت قصد ازدواج نداره اما بعد از مدت ها خودش علاقه مند شد و اومد خواستگاریم 

فقط میتونم خداروشکر کنم که الان همسرشم وگرنه تصور اینکه کس دیگه کنارش بود و بهم دیگه محبت میکردن اشک تو چشمام جمع میشه.‌...گاهی وقتا که شب هست و خوابیده شروع میکنم به گریه کردن و بوسش میکنم و میگم خداروشکر که مال منی،همسرمم با خواب و بیداری میگه تا اخرش کنارتم 

این حس قشنگ نصیب همه عاشقا

پایدار❤️

به لحظه ها وابسته نشو...                                                                                                                                                      خوب یا بد همشون میگذرن :)                                                                                                                                     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی ک صد و بیست سال همینطور عاشق در اوج سلامت و ارامش و ثروت با هم زندگی کنید🌷🌷

نتـࢪسـون عاشقـاࢪو از این ڪولاڪ تـاࢪاج🖋به خاڪ افتـادن از عشـق ، پَࢪ و بالِ به معࢪاج 🖋  نه تیࢪ و دشــنھ ، نه داࢪ و زندون🖊 ستــاࢪه ها ࢪو از شـب نتـــࢪسون♥    ʕ´•ᴥ•`ʔ 

ان شاء الله تا ابد باهم خوشبخت باشین💙💙💙❤️❤️❤️. و حالا که گفتین دعای چشم زخم همراتون باشه تا ان شاء الله همیشه از چشم زخم در امان باشین 💙❤️

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!