2777
2789
خواب دیدم توخونه خواهرشوهرم اینا یه موجودی بود که سرش انسان بود و پایین تنه اش کوسفند از شوهرم پرسیدم این چیه شوهرم گفت چون اینا پول ندارن گوسفند بخرن از اینا می خرن و می کشن و می خورن چون خیلی ارزونه من خیلی ترسیدم و گفتم وای من دیگه خونه اینا هیچی نمی خورم
چه خوابی دیدی....... ترسیدم!

اما یه چیزی بگم......... هیچ کس مثل خودت نمیتونه خوابت رو تعبیر کنه... خواب از ناخودآگاه تو سرچشمه میگیره..... سعی کن فکر کنی چرا این خواب رو دیدی...... از نظر روانشناسی خواب ربطی به آینده نداره.... تو گذشته خودت دنبالش باش.
احساس خودت به اون افراد و تک تک چیزهایی که تو خوابت دیدی رو مرور کن ..... متوجه میشی

در ضمن از دیدن خواب بد ناراحت نشو....... اینجور چیزها احساسات بد تو رو تخلیه میکنند و یه جورهایی گره هایی که تو افکارت بوده رو باز میکنند.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین زودی خبر خوبی به تو و اونا میرسه
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
میگن خوابا هر جوری تعبیر کنی همون میشه
منم دلم خواست اینجوری برات تعبیر کنم
«وَ مَنْ یَتَّقِ اللهَ یَجْعَلْ لَهُ مَخْرَجاً* وَ یَرْزُقْهُ مِنْ حَیْث لا یَحْتَسِبُ وَ مَنْ یَتَوَکَّلْ عَلَى اللهِ فَهُوَ حَسْبُهُ اِنَّ اللهَ بالِغُ اَمْرِهِ قَدْ جَعَلَ اللهُ لِکُلِّ شَیْىء قَدْراً»
نینی جون آخه با ولخرجی کردن قرض دارشدن حالا مادرشوهرم هرچی داره و نداره براشون مواد غذایی می خره و براشون میده و بازهم ولخرجی میکنن من فکرمی کنم مال همین باشه که من این خوابو دیدم
سلام بچه ها
من خواهرم خواب دیده که مادرم یک کیف چرمی به گردنش داشته که توش گردنبند طلای بزرگی بوده روش چندتاتیکه جواهر داشته و یه گردنبند خوشگلی دستش بوده که میخواسته به من یا خواهر دیگم بده !
ممکنه تعبیرشو بگین؟

هر گاه واژه "توقع" را فراموش کردی،خواهی دید که دنیا چقدر زیباست !
گیسو جان چه جالب خارشوهر منم همینطوره مادر شوهرم برا خودش و بچش لباس موتد غذایی و آیشی میخره ولی اون هنوزم ولخرجی میکنه فقط در مدت یک ماه 3 تا مانتو خریده