2777
2789
عنوان

مرحله داوری طلاق. فووووووری

265 بازدید | 21 پست

امروز جلسه دادگاه داشتم درخواست هم یه طرفه از سمت من بود اما حق طلاق دارم و نشون داد، قاضی گفت برو داور معرفی کن.. چقد بعد معرفی داور و نظرش طول میکشه قاضی حکم طلاق رو بده؟ کسی میدونه

با حق طلاق رااااحت و سریع انجام میشه

وکیل داشته باشی ک بهتر

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک داور شما معرفی میکنید،یک داور همسرتون،و یک داور دادگاه تعیین میکنن،و باید نظردو داور  را برا ...

ببخشید سرکار میرم خوابم برد شب هم دیر میام .. منشی قاضی گفت پدرت داور شوهرت مادرت داور خودت بشه از طریق خدمات قضایی داوری رو بفرست، این کارو کنم قاضی بخونه حکم میده؟ 

وا چه بد من حق طلاق داشتم اصن قاضی با من حرف نزد حکمم صادر کرد وکیل بگیر

قاضی با منم حرف نزد ولی چون دادخواست رو از طرف زوجه زده بودم منشیش گفت باید جواب داوری بیاری

وکیل جای همسرم گرفتم، یعنی اومد زیر برگه یه امضا فقط کرد 5 میلیون گرفت 

وا یعنی چی ؟؟؟

همون وکیلی ک برا خودت میگیری روزی ک دادگاه میخواد رای بده ب جای همسرت میشه این قانونشه.

گولت زده فک کنم

زمان درمانی برای دردهایم نداشت ...🥲                                                                                                              تویی به جای همهههههه 🖤🖤🖤                                     هییییییچکس به جای تو نییییییست 💔💔💔                                       داداشی 🥀🥀🥀                                       خدایا دیگه زیادی خسته ام 🖤 یه کاری کن برام تو رو به بزرگیت  💔                                                            

وا یعنی چی ؟؟؟ همون وکیلی ک برا خودت میگیری روزی ک دادگاه میخواد رای بده ب جای همسرت میشه این قانون ...

نه من برای خودم وکیل نگرفتم.. کارای طلاقم رو خودم انجام دادم چون حق طلاق داشتم دادگاه گفته جای شوهرت باید وکیل بیاد امضا کنه.. محضر هم بیاد امضا کنه واسه طلاق