2777
2789
عنوان

برداشت شما اگه جای من بودین

203 بازدید | 19 پست

سلام. شبتون بخیر.

دو سه روز پیش یه جریانی پیش اومد اصلا نفهمیدم دلیلش رو برای همین میخام نظر شمارو بدونم.

جمعه تولدم بود و شوهرم میخواست سورپرایزم کنه. از قبل هم قرار بود بریم بیرون تفریح با خانواده ها. و شوهرمم تصمیم گرفته بود اونجا برام تولد بگیره.. خلاصه رفتیم بیرون اونجا خواهرشوهرم و برادرشوهر کوچیکم منو بیست دقیقه بردن تا کوه تا شوهرم وسایلای تولد رو بچینه وقتی برگشتم مادرشوهرم و برادرشوهر کوچیکم اینا تبریک گفتن و من رفتم جایی ک کیک اینا بود نشستم و عکس گرفتیم و.. ولی  زندایی و دایی شوهرم  و جاریم یجوری از اول که من اومدم نشسته بودن که پشتشون ب ما بود اصلا برنگشتن....حتی تبریک هم اصلاااا نگفتن..جاریم ولی کادو یه شال گذاشته بود رو میز ولی نه اهنگی کسی گذاشت نه دستی نه تبریکی اینقدررر خنک...برادرامم ک از اونا خجالت میکشیدن یه کنار وایساده بودن و فقط عکس ازمون گرفتن...برداشت شما از رفتار جاری و زندایی و دایی شوهرم چیه؟؟؟ 

اخه باهیچکدوم مشکلی هم ندارم من. اونا هم ظاهرا ک خوبن با من باطنا که نمیدونم چون ما اصلا کاری ب کار هم نداریم

خدایا شکرت

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حسادت شعور نداشتشون رو نشون دادن تولدتونم مبارک ان شاالله بهترینا در کنار همسرتون براتون رقم بخور ...

خنک و صدالبته به فرهنگ😃

دخترمو که میبیینن میگن خواهرته؟ هیچی دیگه ذوق مرگ میشم😂😅
احتمالا از مردها  خجالت کشیدن‌

مردی نبوده همشون از یک خانواده بودن فقط بابای من یکم دورتر بوده که مردا ک کلا برا خودشون یه طرف دیگه و دورتر بودن . حالا پشتشون رو ب ما نمیکردن و تبریک گفتن ک خجالت نداره.

اخه

خدایا شکرت
به نظر من حسادت نیست هیچ حس بدی هم برداشت نکردم فقط بعضیا  این چیزارو  لوس بازی میدونن &nb ...

زیاد ک نه اصلااا قاطی نکردن.... اخه جاریم اتفاقا خیلی خودش و خانوادش اهل تولد بازی هستن حالا داییش رو بگیم نیستن درسته

خدایا شکرت
حسودی کردن دیگ

اخه جاریم ک خودش تولدش رو شوهرش و خواهرشوهرم  سه نفره میگیرن که اکثرا میرن کافه و لاکچری تر و کادوهاشم از من بهتر بوده ب چی حسودی کرده اخه

خدایا شکرت