2821
2789

بچه ها از هفته چندم میشه مصرف کرد ؟؟ بدون تجویز پزشک میتونم  بخرم بخورم یک ماه امتحان کنم ببینم تاثیری داره یا نه ؟؟؟ من خیلی وحشتناک ویار داشتم و خیلی لاغر شدم و غذا نمیتونم درست بخورم  در حد یه گنجشک به حدی که نمیرم 🥲🥲 برای بچه اتفاقی نمی افته؟؟

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نه خیلی خوب بود خیلی  برای وزن دهی جنین خوب بود وقتی هم زایمان کردم میخوردم شیرو زیاد میکنه&nb ...

۱۷ هفته هستم بخورم بنظرت ؟؟ پنج  کیلو کم کردم به خاطر ویارا 

من سره دوتا بچه هام خوردم هم لیدی میل و هم ترومام عالیه بچه ات قوی میشه و وزن میگیره از ۲۵ هفتگی به بعد خوردم روزی دووعده میخوردم شب و صبح الان برگردم سه وعده اش میکنم چون واقعا خوبه

من سره دوتا بچه هام خوردم هم لیدی میل و هم ترومام عالیه بچه ات قوی میشه و وزن میگیره از ۲۵ هفتگی به ...

خودتم وزن گرفتی ؟؟

از هفته پایین تر ۲۵ بخوری مشکلی داره؟ رو جلدش که شرایط خاصی ننوشته 

۱۷ هفته هستم بخورم بنظرت ؟؟ پنج  کیلو کم کردم به خاطر ویارا

دکترا معمولا بفهمن میخوری چون ترجیح میدن طبیعی بیاری و وزن بچه کم بلشه گه بتونی طبیعی بیاری میگن نخور ولی اگه بخوری مستقیم بچت وزن میگیره بخصوص بخصوص تاکید میکنم مصرفش ماه های آخر و هفته ۳۰ بع بعد  واقعا محشره اون موقع روزی سه وعده بخور یا لیدی میل یا ترومام همش خوبه

خودتم وزن گرفتی ؟؟ از هفته پایین تر ۲۵ بخوری مشکلی داره؟ رو جلدش که شرایط خاصی ننوشته 

اره خب طبیعتا خودمم وزن گرفتم ولی من کلا چون لاغر بودم وزنم گرفتم  چاق خیلی نشدم ولی خوب شد وزنم خیلی خوبه برای بچه هم هوشش و قوه و توان بدنش هم وزنش میده خوب

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز