2777
2789
عنوان

ب نطرتون آدمِ بد دهنی هستین؟🤔☄️

| مشاهده متن کامل بحث + 197 بازدید | 45 پست
یعنی گاو و خر هم نمیگی؟🚶🏻‍♀️

نه اصلا باورت میشه

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گلبول های سفید ائوزینوفیل ، بازوفیل ، نوتروفیل ..... اسم توهم شبیه اینا بود باهات شوخی کردم🤗

نه 😹 اسم من ینی کسی ک عاشق گربس 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
منم ندارم🤐 درسته تقصیرخودمه ولی گناهی ندارم شرایط بده🤐

تو این وضعیت ایوبم کم میاره ما چی کاره ایم

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
اسم کاربریت

ینی کسی ک عاشق گربه هاس ربطی به گلبول نداره 😹

رئیس سنجش🚶🏻‍♀️

اها اون.....💔

جهت حفظ آرامش و عفت کلام دیگه پیج سنجش نرفتم خیلی وقته🙄

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸
نه 😹 اسم من ینی کسی ک عاشق گربس 

منم گربه دوست دارم😍

حبه انگورم🍇😍     علاقمند به تاپیک های معرفی کتاب📗، انتخاب اسم👶 ، عکس🖼 ، خوراکی🍔، عطر و ادکلن⚗ و لوازم آرایشی💄!                                               شرایط زندگی برام عفت کلام نذاشته!!!!!! اون موقع که هرکی دنبال عاشقی بود ما سرگرم درسامون بودیم و بعدش دیگه همه عشق اولشون رو تجربه کرده بودن!    بزن دلو به دریا هرچی که شد شاید بشیم تو جزیره گم واسه همه ی عمر🙃🐾 نسانیت🧸