2777
2789

من خیلی تنبل هستم از دست خودم دیونه شدم، البته یک پسر شیرخوار هم دارم ، ولی مواقعی هم که پسرم خوابه حوصله کارکردن رو ندارم، میخوام خودمو تغییر بدم ولی نمیشه 

گفتن ب منم بگو منم عین خودت 

خدایا  بابت تموم اون چیزایی که دادی و ندادیو میخوای بعدا بدی ندادیو نمیخوای بدی دادیو قدر ندونستم گرفتی شکرت...     خدایا باتو هر چیز غیر ممکنی ممکن میشه بارالله شکرت ...خدایا بخاطر اینکه ابرومو نبردی و دیدیو دم نزدی و با لطفت غمو از دلم بردی شکرت ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلاس تقویتی بردارین😂😂

جدا از شوخی برای خودتون برنامه بذارین مثلا س شنبه ها جارو چمدونم هفته ای دوبار گردگیری . کابینتا اخر هر ماه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من گازمو اشپزی میکنم همونجا ی دستمال میکشم . لباسارو هر ۲ شنبه و ۵ شنبه میشورم . پتوهارو هر دوماه . روفرشی هر ۳ ماهی .‌اتاقم و کابینتا اخر هر ماه . یخچال اول ماه . اینجوری خونم همیشه تمیزه

من گازمو اشپزی میکنم همونجا ی دستمال میکشم . لباسارو هر ۲ شنبه و ۵ شنبه میشورم . پتوهارو هر دوماه . ...

آفرین چندسالته، بچه کوچک هم داری؟ شوهرت کمک یا تشویقت میکنه، مجرد هم بودی کاری بودی؟

آفرین چندسالته، بچه کوچک هم داری؟ شوهرت کمک یا تشویقت میکنه، مجرد هم بودی کاری بودی؟

۲۵ سالمه . ن بچه ندارم اما مادرشوهرمم باما زندگی میکنه ک با شوهرم ب شدت اهل ریخت و پاشن و اصلا اهل کمک کردن نیستن . مجرد بودم همش سرکار بودم نمیرسیدم کار کنم ولی خونه خودم عادت کردم از سر صب پاشم کارامو بکنم