2777
2789
عنوان

شوهر گدا گشنه من،متنفرم ازش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5613 بازدید | 163 پست
چقد منی همین تاپیکو میخاستم بزنم شوهرم خسیس هیچی نمیخره نه گوشت نه مرغ ماهی یادم نمیاد مجرد بودم خور ...

پس با چی غذا درست می‌کنی ؟

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
همون 😑😑 من نه خانواده خودم ن خانواده همسرم اصلن اینجوری نیستن تو اوج نداری هم اگه شده قرض میکنن و ...

ارع  یادمه چند سال پیش بود شوهرم کلا پنجا تومن ته جیبش داشت همونو رفت ساندویچ گرف. گفت تا صب هم خدا بزرگه 😐🤣

چگونه به مردمان آن دنیا بگویم !?       که من بهشت را با تو اینجا تجربه کردم . . .

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ازشوهرم بیزارم کاش جوری بود که همین فردا درخواست طلاق میدادم همون ظهرشم کارای طلاق تموم میشد کاش ...

تودیگه چرا؟

❤️ ممنونتم خدا❤️❤️خدایا شکرت ❤️ درخواست دوستی نمیپذیرم 

تو کارت پول گزاشتم برای گوشت اما یک هفتس میگم بخر میگه فردا میخرم نکنه اینم خسیسه 

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

حالا خوبه شوهر تو نمیخوره شوهر من از من میکنه میخوره کلا ازدواج با ادم گدا گشنه اشتباه محضه

دوستان فدای دل مهربونتون روزی رو میگذرونم که امیدوارم برا هیچ کدوم پیش نیاد دوس داشتین برام یه حمد بخونید یا صلوات بفرستید 😔🙏🏼  آدم هزار سال با یه جمله پیر میشه        روحم زخمیه حالم بده چیزی گفتم حلام کنید روزای سختی رو میگذرونم 😢😔
گلم‌ این خانمم مثل من با چه پولی بگیره اهل بیرون رفتن نیستم چون میرم خیلی چیزا میبینم ناراحت میشم حس ...

چقدر سخته اینجوری زندگی کردن مگه چندبار به دنیا میاد آدم که حسرت این چیزا رو بکشه

‏علم بهتر است یا ثروت ؟‏هیچکدوم، یه دلِ خوش، یه خیالِ راحت، یه زندگیِ ساده

😐 واقعا اينجا حرفهاي عجيبي ميخونم 

پس چرا زن گرفته ! 

واقعا حالا درك ميكنم كه چرا بعضيا از ازدواج بد ميگن 

اين تاپيك ها رو ميخونم تعجب ميكنم 

اخه واقعا اين ادمها چرااا ازدواج ميكنن ! 

كاش ميشد قبل از ازدواج اينجور ادمها رو شناخت 

ببخشید ولی با این شوهرا لطفا دیگه بچه نیارید اونا رو هم بدبخت کنید حداقل اونجوری تنها هستید  میتونید خودتون هم نجات بدید اگه بتونید شاغل بشید 

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
تودیگه چرا؟

🥲به معنای واقعی کلمه خسته شدم توعقدم ولی انگار عقد یه پسر بچه ی ۱۰ سالم ازبس لوس بچه ننه و لجبازه حتی به حرف تک تک کارگراش گوش میده به حرف من نه یه کارگرش عروسیشه بهش گفته بیا حداقل یه تومنم شاباش بده بهم فوری پولو گذاشته سر طاقچه ببره بده اونم عروسی تو دهات 

🜲 هیچکس نمیتونه دری رو برات ببنده🜲 که خدا برات بازش کرده باشه...🤎👑👸