2777
2789
عنوان

شوهر گدا گشنه من،متنفرم ازش😥

| مشاهده متن کامل بحث + 5601 بازدید | 163 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باز خوبه بابای من نمیخره ولی انتظار داره هر روز گوشت باشه شام و ناهار :/
حداقل نمیخره خودشم نمیخواد..

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
اگه پول داره و نمیخره خاک تو سرش ،تو واسه خودت یواشکی برو بگیر درست کن بخور کوفت بخوره پدرسگ

گلم‌ این خانمم مثل من با چه پولی بگیره اهل بیرون رفتن نیستم چون میرم خیلی چیزا میبینم ناراحت میشم حسرت میخورم خیلی میوه ها میبینم نمیخره مثلا همین میوه های فصل  چقد من دوس دارم نمیخره 

پس چی می‌خورید اخه حالامن اکثرا گوشت خورشت اضافی میاد میریزم میره حالم از خودم بهم خورد 

گوشتو میندازی بیرون؟؟؟!خب اگه کسی رو میشناسی نداره ،یا این بچه های کار هستن ببر بده اونا

پشته زمستانه دلم هست بهاری که نگو🍃
من چند ماه به شوهرم میگم گوشت نداریم دیروز رفته دو تا تیکه قلم خریده میگه غذا درست کن اما برای خودش ...

یا خدا چند ماه گوشت نخریده و صبوری کردی ؟؟ چرا جرش ندادی

من دوتا فرشته ی خیلی ناز دارم خدایا شکرت 😍😍😍😍
جم کنه ک چی بشه؟گوشت چیه ک حسرت بدل بمونی براش.کارتشو وردار خودت بخر

اینجاس ک من همیشه میگم ی مرد آبروی هرچی مرد برده 

رفیقم.. اگه چشمت ب امضام خورد برای حال دلم  ی صلوات بفرست ب ارزوم برسم.... مرسی ازت.. لایکم کن منم برات صلوات بفرستم ♥♥
اگه بخرم بگه چرا خریدی از من نپرسیدی دیگه از گلوم پایین نمیره

شوهر منم همینه من چون دخترم تو سن رشده برا خودم و دخترم میخرم شوهرم ناهار نمیاد خونه باهاش ناهار میزارم میخوریم و به اون نمیدیم 

چهارمین⁦ کاربری✌️⁩هامونی قیراقا قویدوم، سنی قلبیمن قیراقونا⁦❤️⁩
پس چی می‌خورید اخه حالامن اکثرا گوشت خورشت اضافی میاد میریزم میره حالم از خودم بهم خورد خیلی بی لیا ...

هر چی باشه بعضی روزا از صبح تا روز بعدش یه وعده غذای نونی تخم مرغی باشه خاهر مونده به دلم خودم برم‌خرید