2777
2789
عنوان

بندر عباس

110 بازدید | 18 پست

میشه بگین زندگی تو بندر عباس چطوریه ؟

میخام خانوادمو راضی کنم برای دانشگاه بیام بندر عباس 

میخام بدونم چطور شهریه ک راضیشون کنم 

جای دور نمیزارن ولی میخام ک بیام 🥲

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط بعضی وقتها از سال خیلی گرمه 

اونش مسئله ای نیست یجوری کنار میام باهاش  

از نظر امنیت و اینا میخام راضیشون کنم 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
من چن بار مسافرت رفتم عاشق بندرم  ی شهر قشنگ و زنده  شبیه رویاس🥺❤️ فقط گرمه

گرماش مسئله ای نیست اصلا 

من میخام برم پیش دوست پسرم اونجا درس میخونه 

منم میخام برم اونجا 

واقعا نمیدونم چطوری مامان بابامو راضی کنم

خودت کجایی هستی

تهران 🥲

سختت میشه جانم کلن اقلیم متفاوتی هست شرجی هست گرما هست غیر جنوبی بره جنوب‌اذیت میشه من خودم از ش ...

گرماش برام مهم نیست 

از نظر امنیت و امکانات و اینا اوکی باشه 

یجوری فقط میخام خانوادمو راضی کنم 

اونش مسئله ای نیست یجوری کنار میام باهاش   از نظر امنیت و اینا میخام راضیشون کنم

از امنیتش از ۱۰۰ درصد ۶۰ درصد امنه اون ۴۰ درصد دیگه هم بخاطر اینه ک از شهرای دیگه خیلی ادم واسه کار اومدن یعنی تو شهر کمتر میتونی محلی پیدا کنی ولی شهرش خیلی قشنگه مهمون نواز تا هر ساعتی ک بخوای میتونی تو شهر دور بزنی کسی باهات کاری نداره البته از طرف خود بندریا دارم میگم

برای هم آرامش باشیم، همه خسته ایم...
از امنیتش از ۱۰۰ درصد ۶۰ درصد امنه اون ۴۰ درصد دیگه هم بخاطر اینه ک از شهرای دیگه خیلی ادم واسه کار ...

واقعا نمیدونم چطوری مامان بابامو راضی کنم که بیام اونجا 

ینی جای دور نمیزارن

اینکه به عنوان یه بندری میگین امنیتش خوبه خب ینی اوکیه 

تو مهمون نوازیشون شکی نیست شنیدم خیلی مهربونن

الان فقط مونده راضی کردن مامان بابام 

واقعا نمیدونم چطوری مامان بابامو راضی کنم که بیام اونجا  ینی جای دور نمیزارن اینکه به عنوان ی ...

اون دیگه بستگی ب تو داره ک چقدر بهت اعتماد دارن ک میتونی تنهایی از پس خودت بر بیای 

میتونی تو این مدت یکارایی بکنی ک باور کنن میتونی مستقل بشی یا اون جا ک رفتی خطایی ازت سر نزنه

برای هم آرامش باشیم، همه خسته ایم...
اون دیگه بستگی ب تو داره ک چقدر بهت اعتماد دارن ک میتونی تنهایی از پس خودت بر بیای  میتونی تو ...

اینطورین ک به من اعتماد دارن به جامعه ندارن ینی الان پاشم تنهایی برم کرج مشکلی ندارن تو خونه تنها میمونم

ولی وقتی راجب این حرف میزنم ک موقع انتخاب رشته بزنم ی شهر دور گارد میگیرن 

البته اگه قبول بشم بندر فک نکنم بتونن جلومو بگیرن ولی باز استرس دارم 🥲

راستی چندسالته؟ ب مامانت بگو یک ماه ازمایشی بیا باهام بندر خودت بسنج ببین چجور شهریه اگه دیدی امنیت ...

۱۹ 

میخام بگم اگه قبول شم ترم بعدی انتقالی میگیرم تهران شاید قبول کنن چون پسر عمم شهر دور بود این کارو کرد

این ایدتم خوب بود 

اگه بیام اونجا کلی دعات میکنم همشهری اینده 🤍