2777
2789
عنوان

کیپ شدن گوش و پارگی پرده گوش

202 بازدید | 5 پست

دوستان من چن روز پیش پرده گوش راستم یکم پارکی پیدا کرد که دکتر گفت خودش خوب میشه و 1 روز بعد از پارگی گوش راستم یهو گوش چپ خود به خود کیپ و سنگین شد که دکتر گفت احتمالا برا استرسه آخه کلا من این ماه خیلی اذیت شدم از یه طرف شکستن دست دخترم که شدیدا استرس داشتم و بعدم گوش خودم 

حالا نگران گوش چپم هستم که این سنگینی و کیپ شدن کی تموم میشه کسی تجربه اشو داشته 

از یه طرف دکتر گفت دو تا گوش ربطی بهم ندارن که بگی بخاطر پارگی پرده گش راستت حالا گوش چپت کیپ شده تر خدا اگر کسی اطلاعات درستی داره راهنمایی کنه بهم گفته 2 ماه دیگه برم پیشش 

منم اینجور شدم فهمیدی گوش سالم چرا کیپ شده؟؟ کی از بین رفت تو رو خدا بیا جوابمو بده من 7 روز از پارگ ...

عزیزم من بعد 1 ماه خوب شدم منم مثل شما گوش سالمم هم کیپ شده بود بعد 1 ماه هردوتا خوب شدن یعنی گوش صدمه دیده که خوب بشه اون سالمه هم اوکی میشه 

چون پرده گوشت پارس هوا تو گوشت میپیچه اون گوش سالمتم کیپ میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من بعد 1 ماه خوب شدم منم مثل شما گوش سالمم هم کیپ شده بود بعد 1 ماه هردوتا خوب شدن یعنی گوش صد ...

سلام گلم دکتر ب من گفت پرده های گوشم سالمه جفتش از 6 فروردین تا الان دوتا گوشم کیپه 😓😓. بعد از یه ماه؟ برا من تقریبا یک ماه شد ولی کیپه. انواع قطره استفاده کردم دو بار هم گوشم ساکشن شده واقعا دارم زجر میکشم ک چ مرگمه