2777
2789
عنوان

کدوم کار شوهرتون خیلی رو مختونه

1745 بازدید | 187 پست
میره توالت پشت سرش یادش میره آبو ببنده لباساش عوض اینکه رو چوب رختی باشه روی تخته همیشه آب میخوره لیوانو همونجا تو سینک میزاره وخیلی کارای دیگه که به ذهنم برسه میگم حالا شماها بگید در غم همدیگه شریک باشیم
خداوندا زندگیم در دستان توست،انتظار شکست ندارم ،همیشه همه چیز در زندگی به عالی ترین و راحتترین شکل به نفع من  در جریان است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وسواسش واقعا رو اعصابمه همه چی باید سر جای خودش باشه یعنی بگم دارم میمیرم اب بیار میره لیوانو اول میشوره بعد اب میریزه توش میره بطری رو پر میکنه میزاره تو یخچال بعد ابو برای من میاره
خوشبختی حالت عادی زندگی منه.... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1570087 تاپیک سفره آرائی و تزیین غذا تشریف بیارید💞😋
فراموشکاریش و زیادى شوخى کردناش بعضى وقتاهم زیادى صبوره میره رو اعصابم☹️
میشه براى حاجتم یه صلوات بفرستى؟🙏🏻اللهم صل على محمد وال محمد وعجل فرجهم🙏🏻ممنون دوست گلم حاجت رواشى😘
خیلی به رو و بریاش رومیده وپیششون ماسته

غزه آزمون انسانیت ... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

وای شوهر منم خیلی میخوره همش میگه گشنمه دیگه بعضی وقتا میگم بیا منم بخور شاید سیر شی😒
خوشبختی حالت عادی زندگی منه.... http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1570087 تاپیک سفره آرائی و تزیین غذا تشریف بیارید💞😋