2777
2789
عنوان

آرزو نکن جای کسی باشی!

103 بازدید | 10 پست

کلاس ششم ابتدایی بودم و رفتیم مسابقات والیبال کنار محل برگزاری مسابقات یه دبیرستان دخترانه بود که آوازه اش توی شهرمون پیچیده بود از خوبی و تاپ بودنش خواهر دوستم اونجا درس میخوند اون روز با حسرت نگاهشون میکردم دخترایی که اونجا درس میخوندن اونم چی توی رشته تجربی و از ته قلبم آرزو کردم کاش من جای خواهر دوستم بودم .

الان ۶ سال میگذره من دقیقا همونجایی هستم که آرزوشو کردم درست جای خواهر دوستم توی همون دبیرستان توی همون کلاس و دو ماه دیگه کنکور دارم...

الان میفهمم کاش هیچوقت بدون آگاهی تصمیمی نگیریم و آرزویی نکنیم فقط صرفا بخاطر برتر بودن و موفق بودن 

چون توی ذهن ما افتاده بود هرکس تجربی بخونه و خصوصا توی اون دبیرستان دیگه موفق شده دیگه خیلی آدم خفنی هست میخواستم از همه اطرافیانم بهتر باشم

حالا میفهمم نه بابا اینطور هم نیست ما آدما عقلمون به چشممونه سختی و ظلمی که توی این مسیر میشه به آدم خیلی بهای سنگین تری داره تا اسم و رسمش...

اونقدر این سه سال دبیرستان بهم سخت گذشت و اذیت شدم که دیگه توان ادامه دادن ندارم🥲🥲🥲

سختی درس رشته تجربی بک طرف سختی مدرسه یک طرف و از همه سخت تر کادری هست که عزت نفس و شخصیت ادمو خورد میکنن و دانش آموز رو به چشم به ربات میبینن

گاهی آرامش روح و روان مهم تر هست تا اسم و رسم و موفقیت....

خود خزانیم و دم از شوق بهاران میزنیم...!🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیگگگگگگگگ لایک اره واقعا نبایدارزوی  جای کسی بودن رو داشته باشی اسی عزیزم بنظرم سنت مناسب ای ...

مرسی عزیزم.

اما زیاد هم کوچولو نیستما دیگه کم کم دانشجو میشم🥲🥲

مرسی عزیزم. اما زیاد هم کوچولو نیستما دیگه کم کم دانشجو میشم🥲🥲

به سلامتی عزیزم مشخصه دختر فهمیده و باکمالاتی هستی 

منم مثل مادرت عزیزم بازم میگم مواظب خودت باش اینجا 

به یه تجربی رفتن انقدر‌ اذیت شدی و انقدر احساس لول بالا بودن کردی... الله اکبر 

بچگی و رویای بچگونه و تفکرات پوسیده.....

اون روزی که اون تصمیم رو‌ گرفتم اگه عقل الانم داشتم وضعم این نبود عزیزم.

ننوشتم که درکم کنید چون چیزی که من گذروندم شما نگذروندید که منو درک کنید یا من نظر شما نسبت به حرفام درک کنم چون جای هم نیستیم ....

نوشتمش اینجا چون این اولین تصمیم زندگیم بود و اولین تجربه از روی جاهلی بلکه واسه تصمیمات بعدی زندگیم یادم بمونه تفکر سطحی نداشته باشم