2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اره 

یکی از فامیلامون سرطان داشت مرد 

خواب دیدم اومد به خوابم دیدم ی تاپ سیاه برام خرید

چند روز بعدش باباش که شوهر خاله بابام میشه فوت کرد

به نام الله☝️👑به عشق وطن 🇮🇷 مادر پدر❤️  💍🧿miladm🧿🤰🤱یارِ خوب تمامِ ماجراست❤🫂️✅️بمیری به نام،نمانی به ننگ🚫⚡️اثر ظلم محال است به ظالم نرسد⚡️👌

مرده به هیچ عنوان سوالی که میپرسی ازش نمیتونه جواب بده مخصوصااون دنیاچطوری ویاجات خوبه یانه ودرموردآینده هم فقط خدامیدونه 

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
اموات به خوابتون بیاین و در مورد اینده و مساله ای بهت بگه یا سوالی ازش پرسیده باشی بهت خبر داده باشه

عهههه چه جالب 

مادر بزرگم وقتی زنده بود بهترین خبر عمرم داد خیلی خوشحالم کرد بعد الان فوت کرده 

اقدام هستم به بارداری همیشه دوست دارم قبلش تو خواب بهم بگه 🥺🙏

یه روزی با لبخند به خدا میگم : این بیشتر  از اون چیزی بود که میخواستم 🤍✨
مرده به هیچ عنوان سوالی که میپرسی ازش نمیتونه جواب بده مخصوصااون دنیاچطوری ویاجات خوبه یانه ودرموردآ ...

چرا من برا خودم اتفاق افتاده چند بار البته که اموات مومن میتونن بهت بگن 

جدی میشه اگه مقدوره تعریف کنید

یکی از دوستانم به خاطر بیماری فوت کرد چند سال بعد از فوتش خوابش رو دیدم تو خواب میدونستم که فوت شده ازش پرسیدم تو میدونی بابام کی فوت میشه (همیشه نگران فوت بابام بودم) گفت اجازه ندارم بگم من خیلی اصرار کردم گفت تاریخش رو نمیگم ولی سه روز بعد از فوت خاله‌ات، پدرت فوت میکنه. من از خواب بیدار شدم و برای همه خوابم رو تعریف کردم. پنج سال بعد خاله و پدرم فوت کردند البته به فاصله‌ی ۷ روز!! پدرم تو آی سی یو بود که خبر فوت ناگهانی خاله رو شنیدیم همه یاد خواب من افتادن خیلی مضطرب شدیم هفتم خاله‌ام پدرم به رحمت خدا رفت.

میشه تعریف کنید

هم پدربزرگم ب خواب مادرم اومده بود گفته بودکارتو درست میکنم هم پدربزرگ مادرشوهرم بخوابم اومده بود گفته بود غصه نخور درست میشه وشد بااینکه من اصلا ایشونو ندیدم