فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 عنوان سبزی قورمه 140 بازدید | 11 پست برای دوکیلو سبزی قورمه چقد اسفناج بزنم؟؟سبزی گرفتم اسفناج نداشت خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم 1402/02/10 | 15:17 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ملیکاخانومم عضویت: 1397/05/05 تعداد پست: 3768 ۲۰۰یا ۳۰۰گرم در واقع نصف نیم کیلو آنا.......چیخاتمارام محبتین یادیمنان لای لای سَسون قولاقیمدا ساخلارام......
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 ما نمیزنیم اصلا ما حتما میزنیم لعاب نداره اونجوری خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 ۳۰۰ ۴۰۰ گرم مرسی عزیزم سمت ما زیاد میزنیم یکی گفت ۱ کیلو،هرچی فکرمیکنم زیادبودبنظرم خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فندوقتپلی عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 2249 مرسی عزیزم سمت ما زیاد میزنیم یکی گفت ۱ کیلو،هرچی فکرمیکنم زیادبودبنظرم یک کیلو برا دوکیلو سبزی زیاده معطر ک نیس فقط برالعابشه ک همین مقدار بسه بنظرم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 یک کیلو برا دوکیلو سبزی زیاده معطر ک نیس فقط برالعابشه ک همین مقدار بسه بنظرم اره واقعا،ممنونم ازتون خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 یک کیلو برا دوکیلو سبزی زیاده معطر ک نیس فقط برالعابشه ک همین مقدار بسه بنظرم عزیزم میگم میشه امشب سبزی خورد کنم فردا تفت بدم؟خیلی خستم،بذارم یخچال بد میشه؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم
فندوقتپلی عضویت: 1398/09/20 تعداد پست: 2249 عزیزم میگم میشه امشب سبزی خورد کنم فردا تفت بدم؟خیلی خستم،بذارم یخچال بد میشه؟ اره عزیزم میشه ولی محض اطمینان بزارش تو فریزر صب سرخش کن
فاطیما۹۵۹۸ مدیر استارتر عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 8664 اره عزیزم میشه ولی محض اطمینان بزارش تو فریزر صب سرخش کن ینی یخچال ندارم!؟ خوشگلم مامان منتظرته،زودتر بیاتو دلم😢خداروشکرتیرماه فهمیدم مامان شدم الان منتظرم برم صدای قلبتو بشنوم معجزه ی من😍قشنگترین صدای عمرم شنیدم،حالامنتظره اولین لگدهام😍اولین لگدهارو حس کردم،الان منتظره دیدن روی ماهتونم