2777
2789
عنوان

درباره جوجه گنجشک سوال دارم

76 بازدید | 16 پست

دوستان من جوجه گنجشک دیروز که تازه تازه از تخم در اومده بود پیدا کردم نه پر داره نه چشاش بازه دیشب براش برنج رو اسیاب کردم با گندم روش آب جوش می‌ریختم حل میکردم میزاشتم خنک بشه با سرنگ بهش میدادم(ابکیش هم میکردم یکم)میخواستم بدونم این غذا براش خوبه ؟بهش آسیب نمیزنه که از الان بهش تخم مرغ بدم خوبه؟

برو زمین بکن کرم خاکی پیدا کن  براش 

یا حشره پیدا کن 

پر طاووس 🦚🦚🦚    قشنگ است به کرکس ندهندش               معرفت دُرّ 💎💎💎  گرانیست به هرکس ندهندش                                  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اون مادرش بانوکش واسشون غذا میاره 

خیلی هم کم میخورن فقط خفه ش نکنی

واینکه خب طبیعی هست که پر نداره هنوز 🙂

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
نه اون مادرش بانوکش واسشون غذا میاره  خیلی هم کم میخورن فقط خفه ش نکنی واینکه خب طبیعی هست که ...

هر دو ساعت بهش ی کوچولو غذا میدم با انگشتم یا سورنگ میخوام بدونم آرد برنج با گندم براش خوبه؟

جوجه گنجشک، مثل جوجه خروس یا جوجه مرغ نیست که با نوک زدن غذا بخورد، باید خودتان به او غذا بدهید. بایستی یک سرنگ کوچک تهیه کنید؛ اول باید غذای مورد نظر را بکشید درون سرنگ، بعد به زور آن را به جوجه بدهید و هنگام دادن غذا سوت بزنید یا جیک جیک کنید. دو سه بار به زور به آن غذا و آب با سرنگ بدهید (همراه با صدا درآوردن)؛ بعد وقتی جوجه گنجشک ان صدای در حال خوردن رو بشنود و سرنگ را هم ببیند، خودش دهانش را باز می کند تا بهش غذا بدهید. باید به جوجه هر یکی دو ساعت یا زودتر با توجه به سن جوجه ، غذا بدهید.

در دوره‌ای که جوجه گنجشک هنوز پر درنیاورده و هنوز کودک است آب مورد نیاز گنجشک از غذاهای دریافتی تامین میشود.مادر گنجشک ها به گنجشک‌ها اب نمی‌دهد شما هم از آب دادن به گنجشک بپرهیزید. تنها در موراد خاص، مثلا در صورتی که پرنده در هضم غذا با مشکل مواجه بود، از قلمِ آبرنگ خیس‌شده برای آب دادن به گنجشک استفاده کنید. مراقب باشید حیوان خفه نشود.

در دوره‌ای که گنجشک خود عمل تغذیه را انجام دهد می‌توانید ظرف آب مقابل آن قرار دهید.

پس از اتمام غذا‌دهی، منقار پرنده را با یک پارچه یا دستمال مناسب نسبتا مرطوب تمیز کنید؛ وجود باقی‌مانده های غذا باعث ایجاد عفونت و دیگر مشکلات می‌شود.

اگر در اطراف شما غذا فروشی برای حیوانات وجود دارد می‌توانید از غذای خیس شده‌ی گربه استفاده کنید. دقت کنید که پرنده نشخوار یا جویدن ندارد و تمامی عمل هضم در شکم صورت می‌گیرد، پس به خوبی غذا را نرم و تکه‌تکه کنید. اگر نمی‌توانید غذای گربه تهیه کنید توت یا حشرات کوچکی که گمان می‌کنید گنجشک‌های اطراف شما از آن تغذیه می‌کنند تهیه و به خوبی نرم کنید و به حیوان بخورانید. عنکبوت، شته‌ها و کرم‌ها غذاهای مناسبی هستند. هرچه حیوان بزرگتر شود نیاز بیشتری به غذای زنده خواهد داشت. تنوع غذایی باعث رشد بهتر پرنده می‌شود.

از دادن کرم خاکی به گنجشک(به دلیل وجود نوعی سم در آنها) پرهیز کنید.

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

هر دو ساعت بهش ی کوچولو غذا میدم با انگشتم یا سورنگ میخوام بدونم آرد برنج با گندم براش خوبه؟

مانعی فک نکنم داشته باشه

اگه میدونی یه ذره نون ترید کن نرم که شد کوچولو کوچولو بده بخوره 

ایمه موشیمن: شُویِم کِرد، خُوه شِم بو/تِفَر چاره رَشِم بو... آره خلاصه اونجا که حمید عسکری میگه: هیچکی مثه من تورو دوس نداره اینو از تو چشام میتونی بخونی،تو بودی جونم و عمرم و کسی که میخواستمو قسمِ راستمو که میخوای بدونی🥺💔* به چشمانم نگاه کرد وگفت؛ بگو دوباره به این جهان بازخواهیم گشت ومرا...حتی اگر درختِ گیلاسی آفریده شده باشم باز خواهی شناخت😔💔* یه چی بگم همین الان یادم اومد یادش بخیر سریال  چار خونه رو بچگیام میدیدم ساعت ۱۱ از شبکه سه پخش میشد،مامانم میگفت برو بگیر بخواب بچه دیروقته ولی مگه میشد همه ببینن من نه؟ یادمه شنبه ( جواد رضویان) با این حلبای روغن و یه چوب و چن تا نخ گیتار درست کرده بود منم پیله کرده بودم به بابام که باید واسم درست کنی😅😂تهش رفت یه دونه از این اُرگا واسم خرید گفت اونو بیخیال شو دختر ولی من هنوز فک میکنم به اون حلب روغن و این اهنگ قیسمت نَمیشه اینگار 🙂 یااونجا که میگفت هینگااامه هینگامه😁😥.میدونید ولی هیچ وقت قسمت نشد اونی که باید🙃}}}}* 🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️یه چیزی میگم اینو ازمن کاش یادت باشه،جنگی میجنگه حتی اگه کالج پاش باشه👊✌️ 
جوجه گنجشک، مثل جوجه خروس یا جوجه مرغ نیست که با نوک زدن غذا بخورد، باید خودتان به او غذا بدهید. بای ...

من با سرنگ بهش پودر برنج و گندم دارم میدم خیلی هم مراقبم که مرتب مدفوع کنه چون هر بار بچه ی حیوون آوردم از رو مشکلات گوارشی میمرد حالا این خیلی مراقبشم نمیدونم این پودر براش خوبه یا نه

میدونم گنجشک خیلی سخت نگهداریش مثل بلبل نیس نمیتونی برگردونیش ت لونه

نه لواشک خیلی بالان تو سوراخهای سقفه امروز دومی رو دیدم بدبخت هم افتاده بود زمین ولی اون مورچه ها کشته بودنش اینو هم اگر نرسیده بودم مرده بود