2777
2789

امروز نوبت پی اری کی داشتم وقتی عکس هام رو دکتر دید گفت قوز قرنیه داری نمیشه عمل کنی/کسی دکتر میشناسه عمل کنه؟؟؟

من یکی از فامیلامون چند سال پیش قوز قرنیه داشته و عمل کرده 

ینی دکتره نگا نکرده عکسو عمل کرده  تا همین امسال با چشاش درگیر بود بشدت خشکی چشم گرفته بود و نزدیک بود کور شه 

و پیوند قرنیه زد

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این همه آدم عمل لازک میکنن

تو قوز قرنیه ممنوعیت داره چون چشم اونا مدام در حال تغییره و لازم یه لایه بر میداره و نازک میکنه و اونا چون تغییر میکنه دیگه راهی جز پیوند نمیمونه براشون خیلی خطرناکه

وای به منم گفتن ممنوعه قوز قرنیه درمان داره؟

نمیدونم 

ولی از من میشنوی عمل نکن

نزدیک ۲۰ سال بود اذیت بود بخاطر اشتباه ی دکتر 

الانم پیوند کرده یکیشو

یکیم باید ۲ سال دیگه عمل کنه 

نه میبخشیم نه فراموش میکنیم :)                                          کاربری دست چند نفره خانوم مارپل                                      اگه باهات بحث نمیکنم دلیل بر این نیست که تو راس میگی     
بازم بستگی به پزشکش داره دختر عمه خیلی ساله عمل کرده وهیچ مشکلی نداره 

نه اصلا شوهر منم یه دکتر گفت فردا بیا عمل کنم ولی دکتر دیگه گفت اصلا شما ممنوع هست براتون ولی خیلی خواستی بزار ۳۰ سالت رد شد بیا لازک که چشمت تغییر نداشته باشه ولی اونم گفت ریسکه