2777
2789
عنوان

با افسردگی پس از سقط چطور کنار اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست
برای نگه داشتن این بچه خیلی مبارزه کردم خیلی حرف از شوهرم شنیدم رفت و اومد گفت تو همه چیز رو بهم تحم ...

عزیزم پس خدا را باید شاکر باشی با این اوصاف ممکن بود بعد دنیا اومدن با همسرت دچار مشکل بشی و اینم بدون اکثر جنین هایی که تو سه ماه اول سقط میشن معمولا مشکل دارن و صلاح و خواست خدا اینه سقط بشن .خودت رو ناراحت نکن به بچه هات فکر کن به همسرت و به آینده 

عزیزم پس خدا را باید شاکر باشی با این اوصاف ممکن بود بعد دنیا اومدن با همسرت دچار مشکل بشی و اینم بد ...

ممنون از همدردیت دکتر هم همین حرف شما رو زد گفت احتمالا مشکل داشته 

نمی‌دونم 

خدا همه بچه‌ها رو برای پدر مادرشون حفظ کنه 

بچه های شما رو هم حفظ کنه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزم شما تو یه تاپیک گفته بودی سه شب نماز شب خوندی مشکلت حل شد. میخواستم بپرسم تو اون دوره گنا ...

سلام جونم 

نه اتفاقا مثل همیشه بودم فاصله عجیبی بین من و شوهرم افتاده بود دیگه من پذیرفته بودم ولی یک‌غم بزرگی روی سینم حس میکردم دخترم تازه بدنیا اومده بود و شوهرم انگار کوه یخ شده بود و رفتارش جوری بود انگار من دشمنش هستم و باید حتما مقابله کنه وگرنه به خاک سیاه میشینه اصلا یحور رفتار میکرد انگار من ارث باباش رو خوردم باید هوشیار باشه بقیش رو نخورم 

بگذریم روزهای بدی بود

یک روز داشتم سخنرانی حاج آقای عالی رو گوش میکردم از قول آیت الله بهجت مزایای نماز شب رو میگفتن که اگر دنیا رو میخوای نماز شب اگر آخرت رو میخوای نماز شب

خلاصه اون شب من پاشدم نمازشب بخونم حاجت خاصی هم نداشتم دیگه امیدی به شوهرم. نداشتم در طول نماز از گوشه گوشه خونه صدا جرق جرق می‌شنیدم انگار داره یخ آب میشه باورکنید فرداش شوهرم اومد با من شروع به صحبت کرد من همچنان دلخور بودم اما با گذشت چند روزرابطمون اصلاح شد هنوز که هنوز ه اون روزها رو به رخش میکشم  

سلام جونم  نه اتفاقا مثل همیشه بودم فاصله عجیبی بین من و شوهرم افتاده بود دیگه من پذیرفته بودم ...

دعا کن عزیزم مشکل منم حل بشه دقیقا رابطم با مادرم اینطور شده دوست داره برای خالم جون بده اما منو میبنه انگار هووشم خدا نکنه هزار تومن پول بابام دستم باشه یا حتی گاهی با پول خودم چیزی میخرم از حسادت می‌ره همونو میخره . الان نزدیک یه ماهه نمی‌ذاره سر سفره برم دارم دق میکنم .نماز شب هم چند شبی خوندم اما همه چی همون‌طور مثل قبله

دعا کن عزیزم مشکل منم حل بشه دقیقا رابطم با مادرم اینطور شده دوست داره برای خالم جون بده اما منو میب ...

الهی چقدر سخت

چرا اینطور شد؟؟ از چیزی ناراحت شده مثلاً توقعات پشت سر هم که آدمها از همدیگه دارن و پاسخ داده نمیشه بعد از یه مدت آدمها از هم سرد میشن ولی مادر نمیتونه بچش رو نادیده بگیره بنابراین مدام با دلخوری و بداخلاقی کنار فرزندش میمونه که سم ترین رابطه رو رقم میزنه

بهرحال امیدوارم زودتر این یخ بین شما آب بشه نمی‌تونید با مادرتون پیش مشاور برید ؟؟ یا از خاله کمک بگیرید 

الهی چقدر سخت چرا اینطور شد؟؟ از چیزی ناراحت شده مثلاً توقعات پشت سر هم که آدمها از همدیگه دارن و پ ...

بین خاله خیلی از مامان سواستفاده می‌کنه خونه تکونی خودشو دخترشو سبزی سرخ کردن و هررر کاری ک فکرشو بکنی . من فقط ب مامانم گفتم نذار ازت سو استفاده‌ کنن . بعدم با احترام ب دختر خاله گفتم اگه میشه تو برو کمک مامانت همین . ولی خالم اینو کرد ی شر بزرگ در حدی گ نوه اش زنگ زد هر چی دهنش اومد ب من گفت ترشیده و خراب و ... شما باید برای مادرحون من همه کاری بکنید و... 

بین خاله خیلی از مامان سواستفاده می‌کنه خونه تکونی خودشو دخترشو سبزی سرخ کردن و هررر کاری ک فکرشو بک ...

آخ آخ اینطور که همه پرده‌های احترام دریده شده 

با خودت بگو مادرم هرجور راحته رفتار کنه شاید بخواد همه کارهای خواهرشو انجام بده شما این وسط خودتو بده نکن 

من که الان با چهل سال سن به این نتیجه رسیدم خانواده پدر خیلی بهتر از خانواده مادری هستن دقیقا مثال گوشت میخورن استخون رو دور نمی ریزن 

بهرحال مادر برای شما مادر هست سرت رو پایین بنداز و بگو شما درست میگی و نتیجه کار رو به خدا واگذار کن مگر غیر از این هست که ما بنده خدا هستیم و در همه حال مطیع امر پروردگار ... 

خیر شما در احترام به پدر و مادر هست و اگر همه پدر و مادر ها خوب بودن که پروردگار اینطور تاکید و پافشاری نمیفرمود