2777
2789
عنوان

با افسردگی پس از سقط چطور کنار اومدید

| مشاهده متن کامل بحث + 487 بازدید | 52 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هر سه تا؟

بله یکیش قلب نداشت 

اون دو تام اینجور 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

روش های زیادی برا بارداری هست پس چی میگن ک دیگه نازایی وجود نداره و اینا

آره همه کار کردم 

دیگه جون اینو ندارم برم دنبال کاشت و باز جواب منفی بگیرم 

هزینه هام که سرسام آور 

آره همه کار کردم  دیگه جون اینو ندارم برم دنبال کاشت و باز جواب منفی بگیرم  هزینه هام ...

اره حق داری ولی بازم ناامید نشو انشاءالله ک خدا سوپرایزت کنه با ی دختر یا پسر گل به حق فاطمه زهرا آمییییییننن

انشاءالله ب موقعش ی زایمان خوب داشته باشی بچه سالمی خدا بهت بده ک یادت بره چی گذشت

م دیگه از سن بارداریم گذشته عزیزم این کوچولو رو هم لطف خدا بود بهم داد همسرم با اینکه خیلی مخالف بچه هست ولی وقتی بی تابی و گریه های منو دید گفت یکی دیگه رو اقدام میکنیم گفتم مگر از روی جسد من رد بشی دیگه بچه نمی‌خوام اینقدر برای این کوچولو بداخلاقی کرد اینقدر منو تحت فشار گذاشت دو ماه تو خونه و توی خودم پر زدم که بچه رو حفظ کنم خواهرم چهارتا پله بالاتر نفهمید من چمه هیچکس نفهمید دارم جون میدم اینقدر بی کس بودم این چند وقت در و همسایه و دوست و آشنا مدام برام خواب می‌دیدن اما دریغ از یک همدردی یا همراهی از خواهرم چطور همه از قیافه من فهمیدن دارم جون میدم اما خواهرم نفهمید 

نزدیکترین کسانم تو این دوره اینقدر تنهام گذاشتن که الان هیچکس رو نمی‌خوام ببینم 

هفته عزیزم 

منم یه سقط داشتم تو ۱۰ هفته تقریبا من اولش خیلی ناراحت شدم گریه کردم فقط میگفتم چرا من؟و البته من اولین بارداریم بود هیچ احساس خاصی به بچه نداشتم بیشتر گریه ام بخاطر این بود که اگه دوباره باردار نشم یا دوباره مشکل سقط داشته باشم چی!ولی الحمدالله شما که بچه دارید تو چند هفته اول هم که نه بچه رو احساس میکنی نه وابستگی هست .سعی کنید فراموش کنید

م دیگه از سن بارداریم گذشته عزیزم این کوچولو رو هم لطف خدا بود بهم داد همسرم با اینکه خیلی مخالف بچه ...

خیلی حق داری ....زن ک حاملم میشه ذاتش اینجوریه دوس داره مورد توجه و مهربونی مخصوصاً همسرش و خانوادش قرار بگیره اینجوری امیدش زیاد میشه استرس و اضطرابش کم میشه زایمان خوبی هم تجربه میکنه ،،، همه ادما مثل هم نیستن بعضیا حساستر و شکننده ترن ب اینا بیشتر باید توجه بشه ..

نگو از سن حاملگیم گذشته من کسیو میشناسم ۴۷هشت سالشه باردار شده بیشتر از این سنم هستن

خیلی حق داری ....زن ک حاملم میشه ذاتش اینجوریه دوس داره مورد توجه و مهربونی مخصوصاً همسرش و خانوادش ...

ممنون از همدردیت منم 43سالمه دوست دارم بچه دار بشم نمی‌دونم این آتیش درونم خاموش بشه باز هم عشق به زندگیم میاد یا نه 

دیگه نه آشپزی کردن دوست دارم نه شیرینی درست میکنم نه خیاطی میکنم انگار یه گوشی شده همه هنرهای زندگیم 

منم یه سقط داشتم تو ۱۰ هفته تقریبا من اولش خیلی ناراحت شدم گریه کردم فقط میگفتم چرا من؟و البته من او ...

برای نگه داشتن این بچه خیلی مبارزه کردم خیلی حرف از شوهرم شنیدم رفت و اومد گفت تو همه چیز رو بهم تحمیل میکنی انگار بچه منه فقط 

تا بچه‌ها یکم نق میزدن و لجبازی میکردن طعنه و کنایه هاش شروع میشد که عرضه نداری بچه رو تربیت کنی هی بچه میاری   

مدام می‌گفت رو‌من حساب نکن من هیچ کار نمیکنم خودت و خودت بچه می‌ره کلاس اول همه رو داری فدای خودخواهیت میکنی انگار جون آدمیزاد نقل و نباته 

اینقدر منو توی تنهایی خودم گذاشت که واقعا همه چیز رو روی خودم حساب کردم چطوری خرج زایمان و غربالگری رو بدم چطور با کالسکه ببرم مدرسه دخترم رو بیارم ...

ولی با همه این تفاسیر جنین نموند که بخوام براش مادری کنم طفلکم هیچکس نفهمید که اصلا به دنیا اومد و رفت 

من داغ پدر و مادر دیدم و عزیزان دیگه مثل دوست و خاله و عمه اما داغ این بچه یه جور عجیبیه انگار خودم مردم   

ببخشید شما رو هم ناراحت کردم