2777
2789
عنوان

می‌خوام جا ب جا شم ، بیاین ❌❌❌

269 بازدید | 21 پست

بچه ها می‌خوام  از این خونه ای ک اجاره کردم دربیام

۶ ماه مونده تا تاریخ قرارداد

من اگ بگم تا سر برج درمیام ، باید ب بنگاه یا صاحب خونه فسخ قرارداد پول بدم؟؟؟؟ 

الان مدیرم بهم گفت فک کنم دروغ گفته

اخه فسخ قرارداد مگه برای خرید خونه و زمین نیست ؟؟ 

چ ربطی ب اجاره داره

صاحب خونمم همیشه گفته دربیای پولت امادست

مرسی ک اومدین 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خود صاحب خونت توافق کنی ن لازم نیس بدی ولی اگر زودتر بلند شی باید ی اجاره رو زودتر بدی این تو برگ قولنامت هم نوشته بندهای پایین 

دوستان دعا کنید از ته قلبتون شوهرم ی کار خوب پیداکنه و چشماش بخنده 🙏🙏💚
قبل از ۶ماه بله اما بعدش نیازی نیس

اخه پول فسخ قرارداد مگه مال خرید خونه و زمین نیست ؟؟ 

ما اصلا درمورد این تو بنگاه حرف نزدیم 

🌱🌱 عاشق ایرانم 🖤 براستی ک دختر دار بشم اسمش رو میزارم ایران؛ محکم ، کوبنده ، شاه دلیران، سرزمین کهن 🌞🦁...دوباره می‌سازمت وطن 🌿  تتو آرتیست خفن آینده 😎♥️
اگه صاحب خونه پول رهن رو داشته باشه مشکلی نیست

همیشه گفته امادست نمیدونم راست میگه یا ن

اگه خود صاحب خونت توافق کنی ن لازم نیس بدی ولی اگر زودتر بلند شی باید ی اجاره رو زودتر بدی این تو بر ...

عه خب پس راضیش میکنم

مرسی عزیزم 

قانونشه .همونجور ک ایشون تا قرار داد نمیتونن خونرو ازتون بگیرن شماهم باید زودترک میرین ی پولی بیشتر بدین مامانم اینا پدل یه ما اجاره بیشتر دادن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
با خود صابخونه هماهنگ کن ب مدیر چ ربطی داره . بنگاهیام ک همه کفتار  اصلا  اونارو &nb ...

آره درسته مرسی عزیزم 

قانونشه .همونجور ک ایشون تا قرار داد نمیتونن خونرو ازتون بگیرن شماهم باید زودترک میرین ی پولی بیشتر ...

خداکنه واس من اینطور نشه 🥲🥲

فدات شم گلم .  ب امید خونه دار شدن همه ما مستاجرا 💔

ایشالا 🥲🥲