2777
2789
عنوان

مربیان پیش دبستانی

819 بازدید | 15 پست

سلام دوستان.خودتون یا اطرافیانتون ازشون اطلاعی دارید که الان مربی پیش دبستانی باشن.میخوام بگید محیط کاریشون خصوصیه یا دولتی و میزان دریافتیشون چقدره؟؟

میخوام دوره مربیگری بگذرونم و میخوام ببینم آیا ارزش داره کارش یا نه

من مربی پیش دبستان بودم تا چند ماهه پیش که دخملم بدنیا اومد🙂

ای جونم چشم و دلتون روشن.قدمش پرخیر و برکت باشه براتون انشالله.میشه یه راهنمایی کنید بنده رو.جایی که کار میکردین دولتی بود یا خصوصی و دریافتیش چقدره؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جونم چشم و دلتون روشن.قدمش پرخیر و برکت باشه براتون انشالله.میشه یه راهنمایی کنید بنده رو.جایی که ...

قربون شما مهربون😘

من داخل یه مهد خصوصی توی تهران کار میکردم ، دوشیفت هم بودم یعنی از ساعت هشت تا دوازده به یه سری از بچه های شیفت صبح ، از دوازده تا چهارم با یه سری شیفت ظهر، خلاصه که روزای اول کارم وقتی میمودم خونه فقط میخوابیدم ، یعنی از شدت خستگی نه شام درست میکردم نه چیزی میخوردم نه دست به خونه میزدم ففط میخوااااابیدم ، از بس که خستگی کارم زباد بودتا یک ماهی طول کشید تا بدنم عادت کرد به این حجم از کار ، اول اینکه باید همیشه اکتیو باشی و پراز ایپه و انرژی ، خداروشکر چون من خیلی علاقه داشتم و بچه هارو دوست داشتم اینباعث میشد که همیشه کلاسم ازبقیه کلاسا پر جمعیت تر باشه یعنی والدین خاستار این بودن بچه هاشون بیان کلاس من امااااااااا

اماااااا مدیر مهد در ظاهر خیلی مهر بون ولی خسیس ، یعنی البنه حقوق همه مهد ها همینطور بود .لی این ذاتش خراب بود مثلا حقوق برای هر شیفت سه تومن بود ولی به دوشیفتا پنج تومن میداد ، یک ساعت از ساعت کاریم‌ن کم میکرد یک میلیون کمتر میداد یعنی بقیه تاپپج میمون ن ولی مربیای دوشیفت چهار میرفتن، ازون طرفم بابت هر یک روز مرخصی صدتومن از حقوق کم میکرد، نا گفته نماند که ما از بچه ها هرروز کلیپ دهیه میکردیم از کارایی چه توی کلاس انجام میدادیم و برای کانال مامانا میفرستادیم، خلاصه زحمتت تگه دوشیفت باشی خیلیییی زیاده، بیوه هم گفت اگه میخوایید میکنم ولی فقط بیست درصدشو خودش میداد ما بقیش رو خودمون باید میدادیم یعنی از حقوق کم میکرد چه هیچکدوممون قبول نکردیم، تااینکه من حامله شدم و دیگه نتونستم بعد یه مدت برم سرکار

اماااااا مدیر مهد در ظاهر خیلی مهر بون ولی خسیس ، یعنی البنه حقوق همه مهد ها همینطور بود .لی این ذات ...

ممنونم عزیزم.خیلی لطف کردی که با بچه کوچیک وقت گذاشتی.با این حساب علی رغم علاقه ت حجم کارت بالابوده.و مدیر هم به شدت سختگیر.و در آخر با دودوتا چهارتا خیلی دریافتی براتون نمیمونده

اگه خواستی بری سرکار فقط برو مدارس غیر انتفاعی، مهد کودک یا پیش دبستانی اصلا نرو ، یعنی مدرسه ای برو ...

راستش چندتا مدرسه میشناسم ولی دولتی هستن.نمیدونم اونا چجورین.اگه خوب نباشه باید بگردم دنبال مدارس غیر انتفاعی

ممنونم عزیزم.خیلی لطف کردی که با بچه کوچیک وقت گذاشتی.با این حساب علی رغم علاقه ت حجم کارت بالابوده. ...

بله دقیقا ، ولی بودن کنار به های خوشگلی که خیلی محبت داشتن و هر روز نقاشی و گل برام میووردن خیلی لذت داشت خیلییییی، صبح که میومدن تا چشمشون میخورد بهم میدوییدن میومدن بغلم وبوسم میکردن ، یا مثلا لذت بخش ترینش این بود که یکیشون اصلا اجازه نمیداد مامانش صبحا موهاشو شونه کنه میگفت میرم خاله باید شونه کنه ، و صبحا مامانش با یه برس میومد و کلی معذرت خواهی میگفت دخترم میگه فقط خاله دست به موهام بزنه😍و من روزی صد بار دلم ضعف میرفت واسه اینهمه عشق

راستش چندتا مدرسه میشناسم ولی دولتی هستن.نمیدونم اونا چجورین.اگه خوب نباشه باید بگردم دنبال مدارس غی ...

کلا کار پیش دبستانی داخل مدرسه خیلی بهتره تا موسسه، مدرسه کمتر اذییت میشی چه دولتیش چه خصوصی ، 

ولی اگه مهدو پیش دبستانی خارج از مدرسه باشه مدیر اون مجموعه داغونت میکنه

بله دقیقا ، ولی بودن کنار به های خوشگلی که خیلی محبت داشتن و هر روز نقاشی و گل برام میووردن خیلی لذت ...

حس و حالتون رو درک میکنم.چون منم به بچه ها خیلی علاقه دارم.البته خودمم یه دختر پنج ساله دارم که مهر باید بره پیش دبستانی.امیدوارم خدا ماه دختر قشنگتون رو براتون نگه داره و سایه پرمهر شمارو برای فرشته کوچولوتون.میدونم که با بزرگ شدن و شیرین کاریاش بیش از پیش حالتون خوب میشه

حس و حالتون رو درک میکنم.چون منم به بچه ها خیلی علاقه دارم.البته خودمم یه دختر پنج ساله دارم که مهر ...

قربونت عزیزم، انشاالله خدا دختر گلتون رو برای شما و شما رو برای دخترتون نگه داره ،. امیدوارم موفق باشی ، مهم اینه سر هر کاری که بری توی اون حیطه بدرخشی، امیدوارم بهترین مربی بشی و زبانزدخوبی ها😍😍😍😍