2777
2789
عنوان

بیاین ببینین سرطان خون دارم؟؟

131 بازدید | 11 پست

علائمی هست یە سالە رو پاهام چندتا چندتا درمیاد لکه های قرمزی و بعد دو هفتە کم کم خوب میشە بازم در میاد...

کبودی بی دلیل دارم دو سالە همچنان وزنم کمتر میشه...سردرد زیاد دارم البتە اینم بگم استرسم زیاد دارم...رنگ پریدگیم هر دفعه بیشتر میشه...استخونام درد میکنه مخصوصا دستام و پاهام...گاها طرف چپ بدنم درد میگیره...بعضی وقتا بی دلیل چن قطرە خون میاد از دماغم...جدیدا حالت تهوعم دارم...پاهام سرد میشه و بی رنگ و درد میگیره... ناخنامم حالت مجعد گرفتن خط خطی میشن...موهام خیلی ریزش داره..

توروخدا دقیقا بگید اینا یعنی چی؟

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو این یه سال به دکتر مراجعه نکردین ؟ سریع برید دکتر اگه خدایی نکرده موردی هم باشه سریع برید دکتر میتونه کمک کنه

آقا هستم آقا هستم آقا هستم آقا هستم.  شما حرف بعدیتون هم صحیح هست  ادب مرد به ز دولت اوست  لطفا منو جایی تگ نکنید.     دیگه نمیگم از اینجا برو نمیگمم بمون ، وقتی نبودن و بودن تو نمیکنه فرق ، وقتی چشای تو منو تو خودش نمیکنه غرق ...

عزیزم ما پزشک نیستیم که بگیم سرطان داری یا چی.

باید بری دکتر اگر سلامتیت برات مهمه همین امروز برو.

بعد سرطان تا ازمایش ندی که متوجه نمیشی

از بس که تکرار کردی و تو گوگل زدی فکر میکنی سرطانه

تا خدا هست پریشان نشود خاطرِ من :)

باید چکاب بری خیلی زود.

سرطان نیست قطعا چون خیلی زود کل بدن درگیر میکنه.

ولی بالاخره بیماری دیگه ای داری

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

کم خونی و فقر اهن شدید داری،منم اینجور بودم، بجز خون دماغ شدن اون بخاطر فشار بالاس 

1ساله هر روز صب فیفول میخورم،یکم بهترم 

تغذيه ام خوب نیست وگرنه خوب میشدم، حال غذاخوردن ندارم

🥰بهترین های من پسرمآریادخترم آیسو🥰
تو این یه سال به دکتر مراجعه نکردین ؟ سریع برید دکتر اگه خدایی نکرده موردی هم باشه سریع برید دکتر می ...

یە بار رفتم دکتر ازمایش خون دادم فقط خودم حس کردم یکم تو تعداد پلاکت خونم تغییر ایجاد شده.ولی نذاشتن ازمایشمو بە پزشک نشون بدم میگن هیچی نداری الکی میگی

او یکه و تنها در کوهستان زندگی آرامی داشت،انعکاس نور مهتاب را در چشمه بسیار دوست میداشت،دلگرمی او تنها روشنی نور مهتاب بود،وقتی آب چشمه غلتان میشد نور ماه گریزان میشد،گرفتن نور مهتاب نه کاریست آسان،همچون پرواز پرنده ای که می پرد هراسان...
کم خونی و فقر اهن شدید داری،منم اینجور بودم، بجز خون دماغ شدن اون بخاطر فشار بالاس  1ساله هر ر ...

اخه میدونی من هیچ وقت کم خونی نداشتم تازە فیفول هم میخورم