2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام عزیزدلم خوبی اینجا ج دادم بچه‌ها شاکی نشن  اره گلم آزمایش رفتم منفی شد متاسفانه

سلام قربونت

خواستم بگم اگه هم منفی شد از رحمت خدا ناامید نشو

منم تقریبا شرایط مشابه شما رو داشتم ولی رحمت و لطف خدا شامل حالم شد و یه فسقل بهم داد

مطمئنم برا شما هم مثل من معجزه میشه فقط یه مدت به خودت استراحت بده اگه امکانشو داری یه مسافرت برو

میدونم سخته و نمیشه ولی سعی کن فکرتو مشغول چیزای دیگه کنی که خیلی به بارداری فکر نکنی

بخدا حالت رو کاااامل درک میکنم چون این روزا رو پشت سر گذاشتم ولی فقط میگم ناامید نشو

ان شاالله به زودی خبر بارداریتو توی گروه میزاری    

دال عدس 

میشه بیاین تادیک آخرم لطفاً 

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

عزیزم من گزارش زدن بلد نیستم بگو چه جوری گزارش بزنم؟

بیا داخل تاپیک بعد اون سه نقطه رو بزن بعد گزارش بزن🥲

چه‌ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم...مگر دشمن کند این‌ها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...غلط می‌گفت خود را کشتم و درمان خود کردم... 

سلام قربونت خواستم بگم اگه هم منفی شد از رحمت خدا ناامید نشو منم تقریبا شرایط مشابه شما رو داشتم و ...

خدارو شکر انتظارت تموم شد عزیزم خدا حفظش کنه و عاقبت بخیریشو ببینی 

مرسی بابت انرژی دادنت واقعا با پیامت حال دلم خیلی بهتر شد و امیدوار شدم 

چون دیشب هم دلم گرفت وکلی گریه کردم و شوهرم ارومم کردالانم حرفای شما یه حس امیدواری بهم داده 

برای  روحیه مون هم تفاقا خودمم همین تصمیم گرفتم که مسافرت برم الانم دارم وسایل سفرو جمع میکنم گلم 

خدارو شکر انتظارت تموم شد عزیزم خدا حفظش کنه و عاقبت بخیریشو ببینی  مرسی بابت انرژی دادنت واقع ...

ممنون عزیزدلم،الهی آمین.

ان شاالله به زودی دامن شما هم با یه بچه صالح و سالم سبز میشه

قربونت برم خداروشکر که حال دلت بهتره 

عزیزم خودتو تقویت کن فکرتم آزاد کن مطمئنم با خبرای خوش میای

ای جانم ان شاالله خیییییییلی بهتون خوش بگذره با روحیه عالی برگردید