2777
2789
عنوان

خانوما دکتر گفته تا وزن کم نکنی بارداری برات خطرناکه

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 41 پست
بحرف دکترت گوش کن ن این نی‌نی سایتی ها بیسواد... اینا بهتر میدونن یا دکتر؟ سرخود نسخه تجویز میکنن... ...

میدونم عزیزم من تجربه هاشونو درمورد لاغرشدن میخوام وگرنه حرف دکترم رو قبول دارم من سر پسرم ۱۰کیلو اضافه شدم اگه بااین وزن حامله بشم زانوهام داغون میشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دختر خوشگلم تو یه هدیه باارزش از یه بانوی گرانقدری  خداروشکر که دارمت♥️

رزیم با جم فیت برنانه ایردبیک و مریم کرینیان ورزش کن سه ماهه کم میکنی ساعت یازده وسی تا دوازده سیه و ...

این برناما گلم ازکجا پخش میشه؟

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستاني كه ميگن چرت گفته و فلان سرشون نيومده كه اينو ميگن

پزشكي بر پايه ي احتمالات هست

و چيزي كه ثابت شده هست كه  احتمال بارداري پر خطر رو بالا ميبره وزن بالاست

حالا شما هم سعي كن سبك زندگيت رو تغيير بدي كه سالم تر زندگي كني و خطر بارداري برات كاهش پيدا كنه

من تو بارداري ٢٠ كيلو اضافه كردم با اينكه ميدونستم بايد حداكثر ١٦ كيلو اضافه كنم و اين باعث تنگي نفس هام انتهاي بارداري شد

من ۲۹ سالمه ۷۵ کیلوام قدمم ۱۵۷ 

سلام ، عزیزم به نظر من بهترین کار رژیم درست و اصولیه زیر نظر دکتر تغذیه، یه رژیم سالم باید همه ی مواد غذایی و گروه های غذایی رو توش داشته باشه تا بدنمون دچار کمبود و عوارض نشه، من چند وقت پیش رژیم داشتم،. خدا رو شکر، خیلی راضی بودم،

یه کاربر به اسم رقیه جووون که ازش رژیم گرفته بود و راضی بود همین جا گذاشته بود

خدا خیرش بده

منم راضی بودم، میذارم شاید برای کسی مفید باشه

لینک کانال دکتر تغذیه مو که ازش رژیم گرفتم رو براتون می فرستم، امیدوارم به کارتون بیاد، 🌹

اینم آیدی و لینکش 👇

Drzahrab@

آدرس کانال کلینیک  :

http://t.me/dietclinicz/

میدونم عزیزم من تجربه هاشونو درمورد لاغرشدن میخوام وگرنه حرف دکترم رو قبول دارم من سر پسرم ۱۰کیلو اض ...

عزیزم اگر بری متخصص تغدیه کارت راحت تره و زودتر هم پیش میره 

باشگاه هم خوبه اما باشگاه با اضافه وزن خیلی جالب نیست تجربه شخصی من میگه باشگاه بیشتر برای حفظ وزن و سلامتی و شادی  خوبه 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟
عزیزم اگر بری متخصص تغدیه کارت راحت تره و زودتر هم پیش میره  باشگاه هم خوبه اما باشگاه با اضاف ...

خیلی ممنون متخصص تغذیه هم میرم با سه روز درهفته باشگاه ان شاالله زودتر به وزن ایده الم برسم وبارداربشم میخوام دومی روهم بیارم دیگه تمام پسرمم تنها نمونه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اخه 75 که زیاد نیست من 107 کیلوام پس سمه برام 🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️