2777
2789

خسته شدم از بهم ریختگیه دور و برم خونه م .میشه بگین راز موفقیتتون چیه.از بس بهم ریخته اس انگیزه ندارم تمیز کنم🙄یک برنامه کاری واسه تمیزی میخوام😩

اشتیاقی که به دیدار تو دارد دل من    دل من داند و من دانم و داند دل من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر خونه ات کوچیکه باید کمد و ... داشته باشی تا هر چیزی رو جا بدی سر جاش

یا تقسیم کننده

اگر هم خونه ات بزرگ و جادار هست و شلوعه

یعنی باید نظم داشته باشی و شلخته نباشی 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

خب بهم ریختگی دقیقا چطوریه؟ توضیح بده. کف خونه لباس و وسیله پخش و پلاست . 

اصلا فک کن همه چیز بچه کوچیکم دارم همین که گرم کار میشم صدام میزنه نصفه میمونه کارام 

اگر خونه ات کوچیکه باید کمد و ... داشته باشی تا هر چیزی رو جا بدی سر جاش یا تقسیم کننده اگر هم خون ...

بزرگه خونه م🙄

من دو تا بچه دارم هر روز جارو و تی و دستمال میکشم

سرویسم یه روز درمیون میشورم

پشت سر بچه هام هرچی میریزن جمع میکنم 

ظرف هر چی کثیف میشه میزارم تو ماشین شب روشن میکنم 

بعد آشپزی رو گاز و هود و کابینت دستمال نمدار میکشم 

خدایا شکرت...

اول از همه ، بعد از صبحونه تصمیم میگیرم ناهار چی درست کنم وطبق اون زمان بندی میکنم ، اولویت بعدی نه ظرف کثیف میزارم بمونه ، نه لباس کثیف 

بعدش هم جارو کردن وگردگیری

یه قسمت‌های از خونه مثل کمد وکابینت و یخچال که نظافت اساسی میخوان هروز به یه قسمت اختصاص میدم .سرویس بهداشتی هم که هر وقت برم ببینم یه آبی میزنم .روزی یبار