2777
2789
عنوان

لطفا به دادم برسین

269 بازدید | 12 پست

من خیلی اروم بودم خیلی از وقتی شوهرم برای کار رفته خارج و من موندم پیش خانواده همسرم(,جاری و برادر شوهرم و بقیه افراد اذیت میکنن راحت نیستم اصلا هر روز یه مکافات) به شدت عصبی شدم اذیتم میکنن مشکل جسمی شدیدی دارم مداوا میکنم ولی معدم عصبیه و هر روز باهاش مکافات دارم دوتا بچه کوچیک دارم خاک بر سرم خدا منو بکشه گاهی اذیتم میکنه کتکش میزنم بعدش تا صبح از شدت عذاب وجدان حالم بده شدم یه ادم افسرده پیش مشاور میرم بهم قرص ارامبخش داده باعث میشه بخوابم ولی من بچه هام کوچیکن باید بیدار باشم ..تو روخدا کمکم کنبن نصیحت خواهرانه بهم کنید ملامتم نکنید که خودم هر لحظه دارم خودمو ملامت میکنم حالم اونقدر بده هیچ چیزی حالمو خوب نمبکنه شوهرم هم ولمون کرده به امون خدا براش مهم نیست که دارم از پا در میام  .شرایط بیرون موندم از اون جهنم رو هم ندارم ..برام بنویسین من بعد میام میخونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا نمیری پیشش 

چرا نمیرری یه خونه مستقل بگیری 

چرا نزدیک خانواده ات نیستی 

اینها رو جواب بده فعلا 

مگه میشه ادم پیش بقیه زندگی کنه 

طلایی چیزی نداری بفروشی خونه رهن کنی ؟

همسرت پول میفرسته برات 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

من هم گاهی بچه رو کتک میزنم چه اشکالی داره؟گاهی،لازمه .خودتو اذیت نکن به شوهرت بگو ببین میتونی از،اونجا بری،  اگه بتونی یه کار بیرون داشته باشی شاید کمکت کنه و بتونی بچه ها بزاری،مهد هم خسته میشن بچه ها هم آموزش میبینن هم تجدید روحیه وقوع میشه برای،شما 

چرا نمیری پیشش  چرا نمیرری یه خونه مستقل بگیری  چرا نزدیک خانواده ات نیستی  اینها ...

من همیشه میگم تو هر داستانی که مظلومی وجود داره خودش به اندازه ظالم مقصره

آخه قشنگمم در واقع فقط تقصیره همسریه که زن و بچه اش و ول کرده رفته.....میخواست ازدواج نکنه وگرنه ازدواج مگه فقط سیر کردن شکمه.....بچه پدر نمی‌خواد ؟؟؟

چرا اعتراض نمیکنی قربونت ؟؟؟

چرا نمیگی روح و روانم بهم ریخته که به خودش فشار بیاره شمارو ببره پیش خودش؟؟؟؟

بنظرم کاملا حق داری کی میتونه با دوتا بچه با خانواده شوهر زندگی کنه......

تروخدا از خودت انتظار آرامش نداشته باش و برای درست کردن اوضاع یه تکونی به خودت بده که بعدش بتونی آروم بگیری

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀
من همیشه میگم تو هر داستانی که مظلومی وجود داره خودش به اندازه ظالم مقصره آخه قشنگمم در واقع فقط تق ...

شوهرم میدونه چقدر اذیتم گفت تا امسال تحمل کنم بعدش مارو میبره ولی نمیکشم 

از ته قلبم براتون دعا میکنم زودتر به آرامش برسین🙏

ازتون خواهش میکنم برای حاجت رواییم که مادرشدنمه برای من دل شکسته یه صلوات بفرستید و بهم بگین تا منم با دل شکستم دعاتون کنم قشنگا🥺❤️🍀