2777
2789
عنوان

کسی دیابت بارداری داشته ؟

424 بازدید | 26 پست

قند ناشتام الان با دستگاه ۹۹ بود صبحونه خوردم دوساعت دیگه بگیرم ببینم چقدر میشه

می‌خوام همراه وعده های غذایی ماست کدو شوید بخورم

تو‌گوگل نوشته بود ماست خودش بالا میبره قندو

تحرکمم خیلی بالاست همش درحال جنب و جوشم

یه کمک کنید به من ممنون

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من اوایل بارداری مشکوک به دیابت بودم،قندناشتا۹۲ بود بهداشت گفت باید رژیم بگیرم

برنج در حد کم میخوردم،اما قاطی با حبوبات میتونی بیشتر بخوری،

میوه رو دونه دونه بخور یعنی دو تا میوه هم زمان نخور با فاصله بهتره

چای رو ترجیحا با هرچیزی ز قند و نبات و شکلات بخور،البته من کلا چای دوست نداشتم

نذار زیاد گرسنه بشی که خودش قند رو بالا میبره

مصرف سیب زمینی و ماکارونی رو کمتر کن اما به جاش میتونی اش و اینا زیاد بخوری ،کلا حبوبات رو وارد برنامه غذاییت کن و نون سبوس‌دار مصرف کن

میدونم خیلی سخته منم دو هفته بیشتر رژیم نداشتم بعدش قندم درست شد

من اوایل بارداری مشکوک به دیابت بودم،قندناشتا۹۲ بود بهداشت گفت باید رژیم بگیرم برنج در حد کم میخورد ...

من قند ناشتام ۸۰ بود

قند یک ساعت بعد پودر گلوکز ۱۶۲

رنج ازمایشگاه ۱۴۰ بود

دکترم‌گفت نرمال 

نمیدونم چیکار کنم

👩‍🏫

من قند ناشتام ۸۰ بود قند یک ساعت بعد پودر گلوکز ۱۶۲ رنج ازمایشگاه ۱۴۰ بود دکترم‌گفت نرمال  ...

ببین اگه بهداشت میگه رژیم بگیر گوش نده،فقط نظر دکتر مهمه،این بهداشتیا واقعا نمیفهمن،بهداشت اول بارداری به من رژیم داد که اینو نخور اونو نخور کلی وزن کم کردم حالا میگه برو دکتر غدد مشکل داری

به دکترم که میگم میگه bmi آت خوبه نیازی نیست

گرم قندی که خوردی چند بود ،یادته؟من ۸۲ گرم بود 

من سر دوتا بچها قند بارداری داشتم 

ول عددش یادم نیس

رعایت میکردم ناشتا ۹۰ بود دوساعت بعد هر وعده عذایی ۱۲۰ ۱۱۰ ۹۰ بستگی ب غذام داشت و اینکه رعایت کنم

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

تو این زمینه سوال داشتی بپرس حرفه ایم🤣🤣🤣🤣

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷
شرمنده بچه ها سنو آن تی دارم الان خیلی میترسم به دعای شما نیار دارم یه صلوات برام بفرستید چشم به ...

نگران نباش واست صلوات فرستادم 

بسپار ب خدا وائمه

اتفاقا بهداشت بهم گفت رژیم بگیر دکترم گفت نرمال این بود

دکتر گفته نرمال ک خیالت راحت باشه

اتفاقا بهداشت بهم گفت رژیم بگیر دکترم گفت نرمال این بود

باز نمیشه برام،به دکترت گوش بده

دکتر منم گفت نیازی نیست نرماله

اما بازم خودت اگه میتونی مصرف قند مصنوعی رو کاهش بده،من چون شیرینی جات زیاد دوست ندارم دکترم سخت نگرفت برام

ممنون گلم

خواهش میکنم