2777
2789
عنوان

درمان جوش بعدوکس

268 بازدید | 29 پست

سلام خانوما . من پوستم چربه و حساسه کلا صورتمو اصلاح نکردم فقط پشت لب و پیشانی این سری رفتم سالن گولم زدن که وکس کن جوش نمیزنی و خیلی موداری خلاصه افتادم تو هچل ... وکس کردم حالا دوروز گذشته پوستم داره جوش ریز  سر سفید میزنه جی بش بزنم که خوب شن و دیگه جوش نزنه 

به نظرتوک راکوتان بخورم ؟؟ که دیگه جوش نزنم پوست خودن خیلی جوش زیر پوستی داره ولی الان ملتهبه و جوش ریز قرمز زده وحشتناکه افسرده شدم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد اصلاح یخ بمال  الانم ماست بزن و سرم ضد جوش

ژل ضد جوش زدم روشون الان . ولی چه کنن دیگه در تیاد آخه کل صورتم قرمز شده ولی چند تا جوش زده انگار قراره همش بشه زلزله

برای جوشا نمیدونم  ولی وکس نکن خوب نیس هم مو ضخیم تر در میاد هم استفاده مداومش پوست شل می کنه& ...

من کلا دست نزدم به صورتم تاحالا اینم گولم زد زنه برگشت گفت مثل خرس پشمالو شدی فقط پشت لبت سفیدا بقیش سیه و ... گول خوردم 

ببین کلا اصلاح که میکنی بلافاصه آب سرد بزن بعد با نمک پاش به صورتت نمک بزن بزار ۲۰  دقیقه بمونه ...

پس گفتن تا دوساعت اب به صورتت نزن من ماسک نعنا گذاشتم رو صورتم بعد دوسه ساعتم خیار یخ زده ولی الان داره جوش میزنه

از زندگیت سیر شدی که میخوای راکوتان بخوری؟ سرم ضد جوش بزن

چرا ؟ دکتر برام نوشته بود یه ورق خوردم دیگه نخریدم گفتن نخور حالا زده به سرم دوبارا بگیرم بخورم اخه دکتر بم داد

نه راکوتان نخور. محلول کلیندامایسین بگیر از داروخونه با پنبه بذار روی جوشات ، دو شبه میره 

واقعا میرن؟؟  خیلی اعصابم داغونه مامانمم همش غر میزنه چرد اینکارو کردی 

پس گفتن تا دوساعت اب به صورتت نزن من ماسک نعنا گذاشتم رو صورتم بعد دوسه ساعتم خیار یخ زده ولی الان د ...

نه این روشو یه آرایشگر به من گفت منم جوش میزدم بعد این نزدم 

چیز یخ باعث میشه مویرگات پاره شه مستقیم نزن باید داخل پارچه نخی بزنی 

اگه پوستت خیلی چربه هم تونیک بگیر دو سه بار بزنی خیلی خوب میشه

نه این روشو یه آرایشگر به من گفت منم جوش میزدم بعد این نزدم  چیز یخ باعث میشه مویرگات پاره شه ...

تونیک چی ؟ چه برندی؟؟ من ژل شست و شو و تونر ویتولا درخت چای استفاده میکنم و ا اچ ا هم میزنم برا جوش زیر پدستی الان اینا شدن قوز بالاا قوز چه اشتباهی کردم