2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه وقتی پوشیدی هم راه بری یا باید بدون تحرک باشه ادم با جورابا

فواصل کوتاه میشه ولی من حالم مساعد راه رفتن نبود

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
برا چه عملی استفاده کردی تا چندروز؟بعد زمانی که جوراب پات بود راه هم میرفتی؟

ببین من پام نکردم ولی پرستارم.اون جوراب چیز خاصی نیس فقط یه جلوگیری واسه کسی که رو تخت و دراز کشیده بی حرکت .عمل چی داری ؟معمولا دستور دکتر اینه یه شب دوشب پات باشه هر دو ساعت نیم ساعت دربیاری 

ببین من پام نکردم ولی پرستارم.اون جوراب چیز خاصی نیس فقط یه جلوگیری واسه کسی که رو تخت و دراز کشیده ...

لاپارسکوپی کرده جوراب بهش دادن الان دو روزه ولی دیگ دکتر نگفته بپوشه یا نه بعد اینکه خیلی کم راه میره در حد ۵دیقه 

ببین من پام نکردم ولی پرستارم.اون جوراب چیز خاصی نیس فقط یه جلوگیری واسه کسی که رو تخت و دراز کشیده ...

میخوام ببینم بپوشه حالا تا چند روز خطری داره ؟و اینکه با جورابا راه هم بره

لاپارسکوپی کرده جوراب بهش دادن الان دو روزه ولی دیگ دکتر نگفته بپوشه یا نه بعد اینکه خیلی کم راه میر ...

ببین دکتر دستور راه رفتن داده پس همون ۵دقبقه کوچیک کوچیک براش کافیه بزار فعلن بپوشه جوراب .تا موقعی که مرخص بشه زیاد نگه نمیدارن .فقط چون اذیت کننده دوساعت جوراب یه نیم ساعت دربیاره تنگ نباشه زیاد رد بندازه رو پاهاش .پاهاش ماساژ بده بگو خودش رو تخت هست تکون بده خم و راست کنه بی حرکت نکنه خودشو .یه زمانی هست مریض خطر آمبولی داره شرایط مریض شمارو نمی‌دونم تو بیمارستان آمپول ضد آمبولی میزنن کلا واسه همه عمل ها نگران نباش