2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی خوبه افرین اگه از دهم اینقد میخونی و حفظ کنی همین ساعتو تا دوازدهم بکنیش 8 9 ساعت واقعا عالی می ...

خدا از دهنت بشنوه

هنوز کلی مونده ولی استرس کنور خفم میکنه

دعا کن بتونم پیش برم

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
تموم شدم اگه مدرسه میرفتم به خودم افتخار میکردم برا این ساعت ولی چون مدرسه نمیرم فقط سرکوفت میزنم به ...

اشکال نداره تا ه شروع کردی کم‌کم زیادش کن چندسالته

من کنکور تیرماه شرکت نمیکنم کنکور بعدی میخوام شرکت کنم چون دهم یازدهم نخوندم

اها 

ببیندمن پشت کنکوریم 

خیلی روحیم داغون شد 

خیلی زیاد 

نمیتونی اصن تصور کنی چقد اذیت کننده قراره بشه سال دیگه

همونطور ک من نمیدونستم 

الان چون نزدیک ب کنکوره هرچی بخونی یادت میمونه 

دعا میکنم برات عزیزم   تو هم دعا کن من پشت کنکور نمونم 🥺❤️

ایشالله بترکونی

دل خانوادت شاد شه

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
وایی🫠 دقیق خوندی؟ رشتت چی بوده؟

تجربی میدونی اون چیزی که میخونی نمیاد ولی من همه ی تلاشمو کردم و خوندم ولی سره زیست و زبان سرویس شدم از اولم زبانم خوب نبود ریاضیم چون مجازی بود از اول سال نخونده بودم معلمش فقط جزوه میفرستاد ۱ماه آخر پیشش رفتم کلاس اون چیزایی که مهم بودو گف که فقط پاس شم