2777
2789
نهایی آسونه نگران نباش

میگن چون دارن به سمت شرط معدل میبرن خیلی سخت شده

امسال پیشبینی کردن معلما که خیلی سخته

کاش همینطوری باشه

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
قبلش بعدش پاره شدم پاره

بر اساس کامنت قبلیت متوجه شدم از اول سال نخوندی پس یه امیدی به من هست من همه درسا رو از دهم خوندم فقط مرور و دوره و اینا نداشتم دوازدهم حضوری بود که باسنم پاره شدم 😂 فک کنم برا ماهایی که حضوری بودیم راحت تر باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بر اساس کامنت قبلیت متوجه شدم از اول سال نخوندی پس یه امیدی به من هست من همه درسا رو از دهم خوندم فق ...

اخه کلا مجازی بود سال دهم که امتحانیه دی رو دادیم کرونا اومد تعطیل شد بقیش دیگع با تقلب پاس شد سال یازدهم اصلا هیچی هیچیه هیچی نخوندم اصلااااا اونم با تقلب یه گروه داشتیم سال دوازدهم چون می‌دونستم نهایه امتحاناش حضوریه از اول سال میخوندم هر چی فیلم بود میفرستادن نگا میکردم نکته برمی‌داشتم معلم فیزیکمون عالی بود عالی منی که فیزیکم بود ۱۷ اینا میگرفتم فعلا ریاضید از اول سال نخونده بودم

اخه کلا مجازی بود سال دهم که امتحانیه دی رو دادیم کرونا اومد تعطیل شد بقیش دیگع با تقلب پاس شد سال ی ...

خب اره منم همینم تا زور بالا سرم نباشه نمیخونم 

دهم ذوقشو داشتم خوندم 

یازدهم اخرش حضوری شد مجبور شدم بخونم 

دوازدهمم حضوری بود من خودم اینقد نمیخونم مه مجبور شدم مشاور بگیرم که مجبور شم بهش جواب پس بدم 

۱ماه مونده دیگع همین ۱ماهو بخون بلکه پاس شی من نمیخوندم ۲۰ بگیرم میخوندم پاس شم فقط😐😂😂

من خودم با این وجود معدلم با نخوندم 17 و نیم 18 هست بخونم از 1 ماه پیشش قطعا تا 18و نیم میاد حداقل مام معلمامون خیلی سخت گیرن نوبت اولمون سخت تر از ندارس دیگه هست