وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
بر اساس کامنت قبلیت متوجه شدم از اول سال نخوندی پس یه امیدی به من هست من همه درسا رو از دهم خوندم فقط مرور و دوره و اینا نداشتم دوازدهم حضوری بود که باسنم پاره شدم 😂 فک کنم برا ماهایی که حضوری بودیم راحت تر باشه
بر اساس کامنت قبلیت متوجه شدم از اول سال نخوندی پس یه امیدی به من هست من همه درسا رو از دهم خوندم فق ...
اخه کلا مجازی بود سال دهم که امتحانیه دی رو دادیم کرونا اومد تعطیل شد بقیش دیگع با تقلب پاس شد سال یازدهم اصلا هیچی هیچیه هیچی نخوندم اصلااااا اونم با تقلب یه گروه داشتیم سال دوازدهم چون میدونستم نهایه امتحاناش حضوریه از اول سال میخوندم هر چی فیلم بود میفرستادن نگا میکردم نکته برمیداشتم معلم فیزیکمون عالی بود عالی منی که فیزیکم بود ۱۷ اینا میگرفتم فعلا ریاضید از اول سال نخونده بودم
۱ماه مونده دیگع همین ۱ماهو بخون بلکه پاس شی من نمیخوندم ۲۰ بگیرم میخوندم پاس شم فقط😐😂😂
من خودم با این وجود معدلم با نخوندم 17 و نیم 18 هست بخونم از 1 ماه پیشش قطعا تا 18و نیم میاد حداقل مام معلمامون خیلی سخت گیرن نوبت اولمون سخت تر از ندارس دیگه هست