2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلاس چندمی؟ 

دهم

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
تکی میخونی یا گروه دارید

تکی من اصلا نمیتونم با بقیه کنار بیام یعنی یکی بگه 1 ساعت بیشتر میخونه استرس میگیرم و دیگه همون 7 ساعتم نمیخونم 

و خب 2 3 هفته هست شروع کردم از دهم بگیر نگیر خوندم 

تکی میخونی یا گروه دارید

تکی

با دوست و رفیق باشم همش میخوام حرف بزنم

گروهی فایده نداره ادم اعصابش خورد میشه فک میکنه از بقیه عقبه

وسط گریه وسط تک تک مشکلاتم وسط تک تک ناراحتیام وقتی بهت فکر کردم ناخوداگاه لبخند اومده رو لبم 🙂و ،وقتی میخندی انگار من هیچی کم ندارم🙂خدایا مهربونم خودت از دلم خبر داری منو به حاجت قلبیم برسون                                                      میشه برای حل مشکلاتم یه صلوات مهمونم کنی؟🥺🥰
دهم

خیلی خوبه افرین اگه از دهم اینقد میخونی و حفظ کنی همین ساعتو تا دوازدهم بکنیش 8 9 ساعت واقعا عالی میشه نتیجت

یه پسره اورده بودن رتبه 101 یا 102 کنکور بودیادم نمیاد دقیق میگفت اینقد خوب و دقیق دهم یازدهمم جمع کردم دوازدهم تا حتی مینشستم سریالم میدیدم دوازدهم از بقیه سالا کمتر درس خوندم 

من واسه دوازدهمم که پارسال بود ۱ماه بکوب از صب تا شب خوندم واسه امتحانایه خرداد ۷ صب بیدار میشدم چ د ...

نمره هاتون خوب شد؟

منم از الان دارم واسه نهایی میخونم اما میترسم بی فاییده باش 

Having a soft heart in this cruel world is courage, not weakness