فردا باید برم زایشگاه ببینم بستریم میکنن یانه بچه دوممه اولیم اسمش مهرساس میخواستم اسم اینو بزارم ملیسا همه میگن زشته و معنی خاصی نداره الان دوروزه تو نت گشتم دیدم مهرسا و نورا هم باهم هم اوا هستن همین ک ی اسم قرانیه ک قران حافظش باشه ولی بازم دو دلم بنظرتون نورا خشگل تره یا ملیسا؟
کاربرجدید نیستم کاربری قبلیم تعلیق شد قبل از اونم خواننده خاموش بودم لطفا برای برقراری ارامش توزندگیم ی صلوات بفرس ممنونم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دلمو خون کردن بخداااا هی میگن نمیشه سروم فشار بزنن بهم حالا ماما خصوصیم بهم گف فردا بیا ببینم میتونم ...
من درد نداشتم ۴۰ هفته بودم . زایشگاه حساب کرد گفت وقتت گذشته بستریم کرد.چطور بستریت نمیکنن .گوش نده برو زایشگاه بگو بستزیم کنید .فردا خدای نکرده مشکلی پیش بیا. شما جوابگو هستین
هرکس امضامو میبینه یه صلوات واسه ی حضرت ام البنین بفرسته.. ودعام کنه امسال حضرت ام البنین حاجتم رو بده .امسال شوهرم راضی بشه بچه ی دومم باردار بشم.😭 یا حضرت ام البنین😭 اسمم ستاره.
دلمو خون کردن بخداااا هی میگن نمیشه سروم فشار بزنن بهم حالا ماما خصوصیم بهم گف فردا بیا ببینم میتونم ...
برو دکتر بهت نامه بستری بده
من رفتم پیش دکترم نامه بستری داد بهم
۴۰ هفته کامل بودم دیگه بستریم کردن
عزیزِ خواستنیِ کوچولوی من سلام 🥰با این که خیلی یهویی اومدی و مامان و غافلگیر کردی ولی خوش اومدی عدسی مامان👼امروز در تاریخ۱۴۰۰/9/۱۶ برای اولین بار صدای قلبت و گوش دادم قلب مادر🤩بی صبرانه منتظرتم عدسی من🤩عدسی، سوم مرداد به دنیا اومد👶و زندگی آروم و یکنواخت ما رو نابود کرد🥴😁❤
وااااا ۴۱ هفته ای فردا حتما برو اگر کارت راه نیوفتاد برو یه بیمارستان دیگه
خدایی نکرده بچه تو شکمت پی پی کنه خیلی خطرناکه
تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤